2022-08-03 20:28:10

Helsingør efter pokalsejr: Står godt som enhed

FC Helsingørs Oliver Kass Kawo mener, at klubben står godt sammen som en enhed efter tirsdagens pokalsejr over Hvidovre IF på 4-2. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Helsingør vandt tirsdag aften med 4-2 i Pokalen over Hvidovre IF, og det var klubbens Oliver Kass Kawo godt tilfreds med efterfølgende, i en kamp hvor han også endelig kunne få nogle kampminutter i benene. 

Overordnet kunne holdet have været lidt mere tålmodige, mener han, men samtidig at holdet viste sig stærke sammen som en enhed. 

- Jeg synes, det var en god indsats, udtalte Kawo til klubbens hjemmeside og fortsatte. 

- Personligt har jeg ikke spillet i noget tid, jeg har været skadet, så konditionsmæssigt var det lidt hårdt for mig, men jeg er ved at være der.

- Holdmæssigt kunne vi have været lidt bedre i opbygningsspillet og haft lidt mere tålmodighed med bolden, men vi står godt sammen som en enhed og scorer på vores chancer – selvom vi godt kunne have scoret flere. Så alt i alt en god indsats. 

- Når jeg går ind til en kamp er det altid for at vinde, og det er det eneste resultat. Selvfølgelig var vi røget ud i går, hvis vi tabte, men indstillingen er altid at vinde, og det er jeg glad for, at vi gjorde. 

Helsingør skal i aktion næste gang i weekenden, når FC Fredericia kommer på besøg fredag. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0