2022-10-20 19:50:17

Odey var i målhumør og sendte Randers videre i pokalen

Stephen Odey fik torsdag gang i målscoringen, da han blev noteret for to mål i Randers' pokalsejr over Vendsyssel FF, som endte med 2-0 til Superliga-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

VEN

0 - 2

RAN

27'
0 1
Stephen Odey
Mål
43'
0 2
Stephen Odey
Mål

Der var også pokalbold på menuen torsdag aften, da NordicBet Liga-mandskabet fra Vendsyssel FF tog imod Randers FC fra 3F Superligaen.

Opgøret blev spillet på Vendsyssels hjemmebane, Nord Energi Arena, og her skulle værterne forsøge at drille kronjyderne.

Gennem 3. runde af pokalen havde de undertippede hold overrasket stort, hvor blandt andet Aarhus Fremad satte Brøndby på plads med hele 4-0, og Vendsyssel var ligeledes tæt på en drømmestart.

Efter få minutter var Carl Lange nemlig i flere omgange nærgående, da han leverede fine ting i indledningen. 

Lange var blandt andet tæt på en scoring, da han drev bolden frem på en omstilling, men skuddet manglede den sidste kvalitet, da Vendsyssel-profilen bankede kuglen over mål.

Få minutter senere var den så gal igen, da Lange stjal bolden og sendte et godt skud afsted lidt uden for feltet, men heller ikke i denne omgang havde Lange held med sin afslutning.

Artiklen fortsætter efter billedet

Pokalen -Odey var i målhumør og sendte Randers videre i pokalen
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Lasse Steffensen fik også en kæmpe mulighed for at bringe Vendsyssel i front, da Randers' Tobias Klysner lavede en 'Jesper Olsen' og forsøgte sig med en tilbagelægning.

Den opfangede Stephensen, som stak afsted, men han misbrugte den kæmpe store mulighed i en periode, hvor Vendsyssel havde alle chancer for at køre Randers midt over.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stephen Odey i hopla

Man skal dog kende sin besøgelsestid, og det fandt Vendsyssel i den grad ud af.

Randers formåede nemlig at bringe sig foran efter 27 minutter, da Tobias Klysner sendte Stephen Odey ned mod baglinjen. 

Fra en spidsvinkel valgte Odey så at banke bolden helt op i nettaget, og så var gæsterne foran med 1-0.

Det blev også 2-0 før pausen, da Odey ikke var færdig med at vise sig frem for cheftræner Thomas Thomasberg, men han kan dog takke Filip Bundgaard for målet.

Det store Randers-talent, som for nylig forlængelse sin aftale med klubben, leverede nemlig flotte driblinger i feltet, inden han spillede Odey fri foran målet, og så var angriberen på to mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var desuden første gang i denne sæson, at Randers-angriberen formåede at komme på tavlen.

Manglende skarphed hos Vendsyssel

I anden halvleg skulle Vendsyssel så på jagt efter nogle mål, så de kunne få skabt spænding i opgøret, men det var ikke meget, som gik NordicBet Liga-mandskabets vej.

Lasse Steffensen havde ellers flere muligheder for at få nettet bag Patrik Carlgren til at blafre, men bolden ville ikke ind fredag aften.

Både i starten og slutningen af halvlegen havde Vendsyssel-angriberen ellers chancen for at komme på tavlen, men den sidste skarphed manglede i begge situationer.

I slutfasen fik han blandt andet sendt et hovedstød afsted, men Carlgren inde på stregen havde ingen problemer med forsøget, som fløj over mål.

I overtiden fik værterne dog muligheden for at svare igen, da Wessam Abou Ali fik lov til at sparke et straffespark. Vendsyssel-profilen fejlede dog fuldstændig, da han sparkede bolden over mål.

Dermed endte kampen med en 2-0-sejr til Randers over Vendsyssel.

Thomas Thomasbergs mandskab er derfor klar til 4. runde i den danske pokalturnering, mens Vendsyssel nu må nøjes med NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

VEN

0 - 2

RAN

27'
0 1
Stephen Odey
Mål
43'
0 2
Stephen Odey
Mål

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0