2022-06-16 15:00:02

Serie 1-klub jubler over pokaloverraskelse

Aabenraa Boldklub fra Serie 1 tog fusen på Kolding Boldklub fra Jyllandsserien 1 i pokalen, og Lasse Lysemose siger til bold.dk, at det skabte god stemning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu en pokaloverraskelse fandt sted i Aabenraa, da Serie 1-mandskabet duellerede mod Kolding Boldklub fra Jyllandsserien 1 i den sidste kvalifikationsrunde af Sydbank Pokalen 2022/2023. 

Aabenraa er nemlig i bowlen til hovedturneringen, da Serie 1-holdet vandt 1-0 over Jyllandsserie 1-mandskabet. 

Det skabte stor glæde blandt de 150 fremmødte, siger kampens eneste målscorer Lasse Lysemose til bold.dk. 

Matchvinderen glæder sig over, at holdet leverede på et højt niveau.

- Jeg synes, at det var en meget lige kamp og en hård kamp med hård intensitet fra begge hold. Vi havde også noget at bevise, da vi havde spillet en dårlig kamp i weekenden, siger Lasse Lysemose til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Serie 1-klub jubler over pokaloverraskelse
Foto: Daniel Rottenburg/Aabenraa Boldklub

Hvor stort er det at slå Kolding?

- Det betyder meget. Det er stort. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvordan var stemningen?

- Der var folk glade. Man kan godt mærke, at det betyder meget, når vi nu kommer med i hovedturneringen og kan trække et højere rangeret hold. Det bliver fedt. 

Kolding Boldklub stillede blandt andet med profilen Rune Nautrup, der har divisionskampe på CV’et, og Lysemose siger, at det var fedt at spille mod ham. 

Sejren blev fejret med lidt øl i omklædningsrummet, og målscoreren synes, at mandskabet har potentiale til mere end Serie 1.

- Vi var nok ikke favoritter, men jeg synes ikke, at de var kæmpe favoritter. Vi er lige rykket ned fra Jyllandsserien, og jeg synes, at vi har spillet en ret god sæson. 

- Jeg føler, at vi har niveau til Jyllandsserien, og vi har også spillet en træningskamp mod dem (Kolding, red.), hvor vi spillede uafgjort. Vi var ikke favoritter, så det er en lille overraskelse, men ikke en kæmpe overraskelse, siger Lasse Lysemose til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Angriberen tilføjer, at Aabenraa består af mange unge spillere, hvor Lysemose på 20 år er en af de mest erfarne. 

Aabenraa topper Serie 1 Pulje 11 med 29 point efter 13 kampe med en spillerunde igen. Her møder Lysemose og co. Rødding IF søndag 19. juni.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce