Sydbank Pokalen -Tomålsskytte er klar til mere spilletid for RFC
2020-11-10 18:05:59
Foto: Getty Images

Tomålsskytte er klar til mere spilletid for RFC

Efter to mål i pokalsejren over Aarhus Fremad føler tyske Bassala Sambou sig klar til mere spilletid for Randers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Randers lejede den 5. oktober den tyske angriber Bassala Sambou i hollandske Fortuna Sittard på transfervinduets sidste dag.

Siden da er det blevet til en enkelt startplads og tre indhop i Superligaen for angriberen, mens han er startet inde i kronjydernes to pokalkampe mod FC Sydvest og senest tirsdag mod Aarhus Fremad.

Her blev det til to mål i 3-1-sejren, så han nu er på tre mål i alt i pokalturneringen. Og selv om den 23-årige angriber stadig har sit første superligamål til gode, føler han sig klar til at bidrage med mere spilletid i ligaen.

- Jeg føler mig helt sikkert klar og selvsikker. Jeg er klar til at vise endnu mere, og jeg vil gøre, hvad det end kræver for at komme i startopstillingen og hjælpe holdet.

- Men det handler ikke om mig, og jeg er ikke en enmandshær. Randers er et hold, og alle er der for alle. Det er ikke bare mig, fastslår angriberen med de senegalesiske rødder.

Efter lidt over en måned i klubben begynder han at finde sig til rette.

- Jeg er helt klart faldet mere til nu, og klubben har været rigtig god til at tage sig af mig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Træneren, direktøren, mine holdkammerater og alle andre har hjulpet mig, og det har jeg sat enorm meget pris på, siger Sambou.

Mens han scorede kronjydernes to føringsmål, stod den bare 16-årige indskifter Filip Bundgaard for at lukke kampen med sit første seniormål.

Derfor var den unge offensivspiller naturligvis glad efter kampen.

- Det er mega fedt for mig, og jeg synes også, at det var tidligt. Jeg fik først debut i sommers, og nu kom jeg så ind og scorede. Det er bare fedt.

- Det betød, at jeg nu har vist, at jeg kan score, og jeg håber da, at det kan bringe mig tættere på mere spilletid i Superligaen, men det er op til trænerne, siger den unge målscorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var Bundgaards bare tredje kamp som senior, og han mener, at der især er én ting, der adskiller sig fra ungdomsfodbold.

- Fysikken. Det går hurtige med bolden, og de er lige lidt større end dem, jeg er vant til at spille mod, konstaterer han.

Næste gang, de to Randers-målscorere har muligheden for at komme i aktion for holdet, er mandag den 23. november, når kronjyderne møder FC København i Parken.


Foto: Getty Images

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0