2023-09-19 14:32:17

Vejle Boldklub inviterer til gratis pokalopgør

Når Vejle Boldklub møder tst Fodbold i Oddset Pokalen, er der gratis adgang på Vejle Stadion takket være et samarbejde med klubbens sponsorer, som inviterer til 'Børnenes Dag'.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

LYN

1 - 1

VB

Jyllandsserieholdet tst Fodbold er egentlig fra Tilst, men består hovedsageligt af vejlensere, og de har ytret et stort ønske om at spille sin kommende pokalkamp på udebane.

tst skal nemlig møde Vejle Boldklub, og den 26. september går ønsket i opfyldelse, når opgøret i Oddset Pokalens tredje runde spilles på Vejle Stadion.

Her er basis for et flot fremmøde, da VB i samarbejde med flere partnere inviterer til gratis fodbold.

VB-direktør Henrik Tønder forklarer:

- Da vi fik denne unikke mulighed og fik overdraget hjemmebanen til os, opstod en stor mulighed for ikke blot at give vores kommende modstandere, men hele Vejle en stor fodboldoplevelse. I vores daglige arbejde arbejder vi ud fra en principiel idé om, at Vejle Boldklub ikke blot er en fodboldklub, men et fællesskab. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Oddset Pokalen -Vejle Boldklub inviterer til gratis pokalopgør
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Fællesskab handler om at give og om at rumme hinanden, uanset hvor vi kommer fra, og hvordan vi er stillet, og det er med de værdier som fundament, at vi kan invitere til gratis fodbold i Nørreskoven.

- For takket være en stærk sammenslutning af 3F og vores trofaste samarbejdspartnere under Kong Hans Eg-initiativet er vi nu kommet i mål. At aktivere en hel stadioninfrastruktur er kosteligt, men samarbejdet har gjort det muligt at få arrangeret en afvikling af pokalkampen mod tst Fodbold på Vejle Stadion, som er på niveau, og som er gratis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er med andre ord det samarbejde, som har givet os som klub mulighed for at give noget tilbage til byen og især børnefamilierne og de unge mennesker i og omkring Vejle, som forhåbentlig får en mindeværdig oplevelse på tirsdag. 

- På vegne af Vejle Boldklub sender jeg en stort tak til 3F og alle vores samarbejdspartnere under Kong Hans Eg for at gøde jorden til Børnenes Dag og gøre denne gratis pokalkamp mulig, udtaler Tønder til klubbens hjemmeside.

Pokalkampen spilles 26. september klokken 18.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

LYN

1 - 1

VB

8 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce