2023-01-27 23:38:22

Arsenal-emne taler om afgang: Håber fansene forstår

Moises Caicedo rygtes til Arsenal, og nu er han selv gået til tasterne for næsten at bekræfte handlen på Instagram. Han håber, at fansene forstår hans mulighed. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - 4. runde

FT

BHA

2 - 1

LIV

Moises Caicedo rygtes kraftigt til Arsenal, og fredag kommenterede hans manager, Roberto De Zerbi, ligeledes på snakken om den dygtige midtbanemand. 

Han bekræftede et bud fra Arsenal på Caicedo, men han bekræftede intet om, at spilleren skulle være på vej afsted til London. 

Tværtimod håbede han på, at spilleren ville blive. 

Ikke desto mindre har den 21-årige ecuadorianer sent fredag aften offentliggjort en tekst på sin Instagram, hvor han tager afsked med Brighton-fansene og fortæller, at han sikrer klubben en rekordsum. 

- Jeg er taknemmelig over for hr. Bloom og Brighton for at give mig chancen for at komme til Premier League, og jeg føler, at jeg altid har gjort mit bedste for holdet, skriver Caicedo på sin Instagram og fortsætter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Arsenal-emne taler om afgang: Håber fansene forstår
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg spiller altid fodbold med et smil og med hjerte. 

Herefter lader han så til at bekræfte, at han sælges fra Brighton. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er stolt over at være i stand til at indbringe en rekord transfersum til Brighton, som vil gøre dem i stand til at geninvestere dem og hjælpe klubben med at fortsætte med at være succesfuld. 

- Fansene har taget mig ind i deres hjerte, og de vil altid forblive i mit hjerte, så jeg håber, at de forstår, hvorfor jeg ønsker at tage denne storslåede mulighed. 

Du kan se hele opslaget herunder. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - 4. runde

FT

BHA

2 - 1

LIV

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0