2022-06-26 20:29:56

Avis: Gabriel Jesus siger ja til fem år i Arsenal

Arsenal skulle nu være snublende nær at hente Gabriel Jesus til klubben fra Manchester City, hvor de skulle have udstyret ham med en femårig kontrakt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det peger efterhånden mere i mere i retning af, at brasilianske Gabriel Jesus fra Manchester City skifter klub denne sommer for i stedet at spille for rivalerne fra Arsenal. 

Tidligere på ugen var det fremme, at klubberne skulle være blevet enige om en pris for den 25-årige offensivspiller på godt 390 millioner, og nu rapporterer transferjournalisten Fabrizio Romano og The Guardian så, at en femårig aftale er kommet i stand. 

Videre skriver avisen, at Arsenals tekniske direktør, Edu, samt manager, Mikel Arteta, begge har været store grunde til, at Jesus er gået med til et skifte til Emirates. 

Arteta arbejdede sammen med Jesus i City, da han var assistent i klubben under Pep Guardiola, og nu lader de to til at blive genforenet i London. 

Den brasilianske angriber har været i City siden januar 2017, som han har kontrakt med i yderligere et år, og her har han nået hele 236 kampe for klubben på tværs af alle turneringer med 95 mål til følge. 

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0