2022-08-25 13:31:29

Avis: Ziyech-hårdknude bremser Antony til United

Ajax og Chelsea kan angiveligt ikke nå til enighed om offensivspilleren Hakim Ziyech, og det påvirker eftersigende Antonys drømmeskifte til Manchester United.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 4. runde

FT

SOU

0 - 1

MUN

Hakim Ziyech-forhandlingerne mellem Ajax og Chelsea har ramt en hårdknude.

Det skriver den hollandske avis De Telegraaf. 

Ifølge avisen ønsker Ajax kun at leje den marokkanske offensivspiller, da klubben ikke har råd til at betale den transfersum, som Chelsea kræver for et permanent salg. 

Problemet er, at Chelsea kun ønsker at sælge 29-årige Ziyech, der ikke har slået til i London-klubben, siden han skiftede fra Ajax i sommeren 2020. 

Offensivspilleren selv skulle også foretrække et permanent skifte, da han ikke ønsker at vende tilbage til Stamford Brigde efter et eventuelt lejeophold.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Avis: Ziyech-hårdknude bremser Antony til United
Foto: Jacob Kupferman/AFP/Ritzau Scanpix

De Telegraaf skriver ellers, at Ajax har forsøgt at strække sig langt for at lande en lejeaftale med Chelsea. 

Hollænderne har eftersigende tilbudt at betale halvdelen af marokkanerens nuværende årsløn, som bliver anslået til at ligge langt uden for det normale lønniveau i Ajax.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Slutteligt skriver avisen, at hårdknuden mellem Ajax og Chelsea bremser den hollandske klubs forhandlinger med Manchester United omkring brasilianeren Antony. 

Hakim Ziyech skulle nemlig være Ajax' direkte erstatning for Antony, der selv har gjort det klart over for den hollandske klub, at han ønsker et skifte til de røde djævle.

Manchester United har eftersigende forhandlet de personlige forhold på plads med Antony, men klubben mangler altså at blive enige med Ajax.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 4. runde

FT

SOU

0 - 1

MUN

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0