2023-03-18 17:56:12

Billing og co. blev sat til vægs af velspillende Aston Villa

Aston Villa vandt lørdag eftermiddag 3-0 over Bournemouth i 27. spillerunde af den engelske Premier League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 28. runde

FT

AVL

3 - 0

BOU

7'
1 0
Douglas Luiz
Mål
80'
2 0
Jacob Ramsey
Mål
89'
3 0
Emiliano Buendia
Mål

Lørdag eftermiddag dannede Villa Park rammen om Premier League-opgøret mellem Aston Villa og Bournemouth, der havde danske Philip Billing i startopstillingen.

Han skulle sammen med resten af sine holdkammerater forsøge at hente vigtige point til PL-bundstriden, men man fik ikke den start, som man drømte om.

Allerede efter syv minutters spil kom man nemlig bagud, da Leon Bailey sendte kuglen ind foran kassen, hvor brasilianske Douglas Luiz stod placeret og sendte den i kassen til en Villa-føring.

Billing og co. skulle dermed på jagt efter det udlignende mål.

Men i stedet var det Aston Villa, der vat tæt på opgørets anden scoring, da Ollie Watkins modtog bolden i feltet og sendte sin afslutning lige på Bournemouth-keeper Neto.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Billing og co. blev sat til vægs af velspillende Aston Villa
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Efterfølgende var der ingen af de to hold, der formåede at komme på tavlen, og Aston Villa kunne dermed gå til pause med en 1-0-føring.

På den anden side af pausen fortsatte jagten for Bournemouth, og efter en times spil var danske Philip Billing til på at bringe balance i regnskabet, da han sendte et flot frisparksforsøg afsted fra kanten af feltet. Emiliano Martinez var dog vågen i buret og reddede flot til hjørnespark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derefter begyndte Aston Villa endnu engang at vise tænder, og i det 80. minut kom 2-0-målet, da Jacob Ramsey modtog bolden på kanten af feltet, tog et par flotte træk ind i feltet og sendte den ind bag Neto.

Hjemmeholdet fortsatte efterfølgende med at mose Bournemouth, og det lignede mere og mere endnu en Villa-scoring.

Den kom da også efter 90 minutter, da Emiliano Buendia dukkede op inde foran kassen efter et hjørnespark og headede den ind til 3-0, hvilket også blev kampens resultat.

Billing og co. indtager nu 19. pladsen i den bedste engelske række, mens sejrherrerne fra Aston Villa ligger med 38 point på 10. pladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 28. runde

FT

AVL

3 - 0

BOU

7'
1 0
Douglas Luiz
Mål
80'
2 0
Jacob Ramsey
Mål
89'
3 0
Emiliano Buendia
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0