2021-09-25 20:25:44

Brentford og Liverpool i vanvittig 3-3-kamp

En fuldstændig vanvittig og forrygende Premier League-kamp mellem Brentford og Liverpool endte 3-3, efter Jürgen Klopps tropper havde været foran to gange.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 6. runde

FT

BRE

3 - 3

LIV

27'
1 0
Ethan Pinnock
Mål
31'
1 1
Diogo Jota
Mål
54'
1 2
Mohamed Salah
Mål
63'
2 2
Vitaly Janelt
Mål
67'
2 3
Curtis Jones
Mål
82'
3 3
Yoane Wissa
Mål

Thomas Frank og Brentford stod lørdag eftermiddag over for en stor opgave, da Liverpool kiggede forbi i Premier League.

Liverpool havde Trent Alexander-Arnold, Joel Matip og Andy Robertson med fra start igen, mens Curtis Jones erstattede en skadet Thiago.

Thomas Frank stillede med Frank Onyeka fra start, mens Christian Nørgaard var den eneste dansker i startopstillingen. Mathias Jensen, Mathias Zanka Jørgensen, Mads Bistrup og Mads Roerslev var med på bænken.

Liverpool havde endnu ikke tabt i Premier League og blot lukket ét mål ind i fem kampe, mens Brentford blot havde indkasseret et enkelt nederlag indtil nu.

Gæsterne tvang efter få minutter Brentford til en stor redning, da Mohamed Salah blev spillet fri, men en heroisk clearing på stregen af Kristoffer Ajer afværgede en Liverpool-drømmestart.

Brentford spillede dog også friskt til, og efter ti minutter var det Frank Onyeka, der blev spillet i en gunstig position, men nigerianeren sparkede over mål.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Brentford og Liverpool i vanvittig 3-3-kamp
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Kort efter måtte Joel Matip så agere redningsmand på stregen på en umarkeret Bryan Mbeumo, der var alene igennem, og således var en forrygende omgang indianerfodbold i gang.

Brentford kom i front - Jota udlignede
Med 27 minutter spillet lykkedes det Brentford at komme i front, og det var efter et frispark. Christian Nørgaard spillede Sergi Canos fri, som lagde en bold i feltet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her sendte Ivan Toney bolden videre med hælen, og Ethan Pinnock sendte kuglen i kassen ved bageste stolpe. 1-0 til Brentford.

Glæden varede dog kort for Thomas Franks tropper, helt præcist fire minutter, for her udlignede Liverpool.

Mohamed Salah fik plads i højre side, og Pinnock blev fanget lidt på mellemhånd. Egypteren fandt Jordan Henderson i et overlap, og kaptajnen lagde et forrygende indlæg ind i panden på Diogo Jota, som headede bolden ind til 1-1.

Liverpool fik kort før pausen en stor chance. Først sparkede Curtis Jones bolden på stolpen, og Diogo Jota tvang David Raya til en kæmpe redning på returbolden.

Desværre for Brentford måtte målscorer Ethan Pinnock gå ud med en skade inden pausefløjt, og ind i stedet kom Mathias Zanka Jørgensen. Stillingen ved pausen var 1-1.

Salah nåede 100 mål
Liverpool kom bedre ud til anden halvleg og pressede på fra første fløjt, hvilket gav pote efter ti minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mohamed Salah blev stukket af sted i dybden i højre side af Fabinho, og egypteren sparkede flot bolden i kassen, men målet blev i første omgang underkendt for offside.

Et VAR-tjek viste dog, at Salah akkurat ikke var offside, og derfor var Liverpool foran med 2-1. Scoringen var Salahs nummer 100 i 151 Premier League-kampe for de rødblusede.

Fra 2-2 til 3-3
Brentford lagde sig langt fra ned, og efter en time lå udligningen bag Alisson. Et indlæg blev smidt til bageste stolpe, hvor tre Brentford-spillere udfordrede én Liverpool-spiller, og Pontus Jansson sparkede bolden på undersiden af overliggeren.

Bolden gik i spil igen og faldt til Vitaly Janelt, som headede bolden mod mål, og denne gang gik den over stregen til 2-2.

Igen varede glæden kort for Brentford, for fire minutter senere var Liverpool igen i front. Curtis Jones prøvede nok en gang med et skudforsøg, og Kristoffer Ajer rettede bolden af, som gik i mål til 3-2.

Thomas Franks tropper skulle nu finde endnu et comeback frem, og det gjorde de så med otte minutter igen.

Indskiftede Yoane Wissa løftede bolden over Alisson efter en duel med Trent Alexander-Arnold, og så stod den vanvittige kamp 3-3.

Annulleret Brentford-mål til sidst
Brentford havde bolden i mål med to minutter igen, men Ivan Toney blev dømt offside i situationen, hvorfor målet ikke talte.

Begge mandskaber jagtede en scoring til sidst. Ivan Toney var tæt på en friløber, men Virgil van Dijk kom forrygende tilbage.

I den anden ende var Sadio Mané tæt på at blive helten for Liverpool, men Brentford-keeper David Raya reddede flot.

En hæsblæsende og yderst underholdende omgang fodbold endte 3-3, og så kunne både Thomas Frank og Jürgen Klopp tørre sveden af panden.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 6. runde

FT

BRE

3 - 3

LIV

27'
1 0
Ethan Pinnock
Mål
31'
1 1
Diogo Jota
Mål
54'
1 2
Mohamed Salah
Mål
63'
2 2
Vitaly Janelt
Mål
67'
2 3
Curtis Jones
Mål
82'
3 3
Yoane Wissa
Mål

69 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0