2022-08-06 20:38:44

Chelsea slog snævert Everton på Jorginho-straffe

Chelsea vandt 1-0 på Goodison i sæsonpremieren uden at imponere, efter en straffesparksscoring af Jorginho lige før pausen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Chelsea og Everton var sidste hold på programmet lørdag i Premier League, da de to mødtes i sæsonpremieren på Goodison.

Det var imidlertid ikke spillet på banen, men i stedet en grim skade til Ben Godfrey, der startede med at tage opmærksomheden i kampen.

Everton-forsvareren kom i en glidende tackling overfor Kai Havertz med fuld musik, og her var han uheldig at få fanget sin ankel under kroppen, så den fik et ubehageligt vrid.

Det udskød kampen en tid og slog rytmen i stykker til at starte med, men så tog gæsterne fra Chelsea initiativet på bolden, hvor særligt nyindkøbet Raheem Sterling var livlig.

Sterling fik også kort før pausen bolden i mål, men det blev efterfølgende underkendt for offside.

Det gjorde straffesparket, som London-klubben tilkæmpede sig efterfølgende dog ikke. Ben Chilwell kom igennem ind i Evertons målfelt, og her kom Abdoulaye Doucoure til at vælte backen, og så var der straffe.

Det tog Jorginho sig som vanligt af, men ikke på vanlig vis, da han i denne ombæring sparkede bolden i mål uden sit normale hop forinden. Resultatet blev dog mål, og så var gæsterne planmæssigt foran med 1-0 til pausen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Chelsea holdt hjem efter pausen uden at imponere

I anden halvleg kom Everton kraftigt ud til kampen og efter syv minutters spil her, kom Doucoure utroligt tæt på at udligne. 

En tværpasning fandt midtbanemanden i Chelsea-feltet, hvor han affyrede et skud med indersiden, som Edouard Mendy imidlertid tog sig flot af, efter forinden ellers at have set lidt skidt ud. 

Herefter gik der dødvande og fight i kampen, som ikke bød på mange målchancer, hvor holdene ikke imponerede voldsomt frem ad banen. 

Everton var halvvejs igennem tæt ved at skabe en god mulighed, men Dele Alli kom til at ødelægge muligheden, da han i stedet prøvede at tage chancen frem for at lade den gå over modsat til en fri Demarai Gray. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den anden ende bød gæsterne heller ikke på mange chancer, men Sterling var med fem minutter tilbage af den ordinære tid tæt ved at kombinere sig igennem sammen med nyindkøbet Marc Cucurella. 

En heroisk glidende tackling af Vitali Mykolenko forhindrede dog englænderens afslutning i at gå i mål. 

I sidste ende blev det ikke til flere mål efter pausen, hvorfor Chelsea snuppede en snæver 1-0-sejr ved slutfløjt over Frank Lampards tropper. 

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0