2023-02-03 22:54:05

Enzo Fernandez fik Chelsea-debut i stor skuffelse mod Fulham

Enzo Fernandez fik debut for Chelsea, der fredag aften spillede 0-0 mod Fulham hjemme på Stamford Bridge. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

CHE

0 - 0

FUL

Graham Potter havde flere af de dyre nyindkøb med fra start, da Chelsea og Fulham mødte hinanden fredag aften. 

Én af dem var Enzo Fernandez, som startede på midtbanen, mens Mykhailo Mudryk startede på kanten. Hakim Ziyech, der var tæt på at skifte til PSG på transfervinduets sidste dag, startede også inde. 

Chelsea var favoritter til opgøret, selvom Fulham var over dem i tabellen, men efter 25 minutter var det alligevel gæsterne fra Fulham, der var tæt på at komme foran, da Andreas Pereira sendte et hårdt skud afsted mod Chelsea-målet fra kanten af feltet.

Kepa Arrizabalaga var dog vågen og fik på flot vis vippet bolden til hjørnespark.

Næste chance tilfaldt Chelsea, da Mason Mount fik sendt et indlæg ind til Kai Havertz, der lige akkurat ikke nåede frem i tide.

Kampen var ret lige, men kort før pausen var Chelsea tæt på at komme foran. Ziyech sendte Havertz afsted med en flot aflevering i dybden. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Enzo Fernandez fik Chelsea-debut i stor skuffelse mod Fulham
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Tyskeren havde masser af tid, men skarpheden manglede for Chelsea-spilleren, der sendte et lob på stolpen. Første halvleg endte 0-0. 

Efter pausen blev Mudryk, der ikke havde gjort så stort væsen af sig, taget ud. Han blev erstattet af Noni Madueke, der ligesom Fernandez fik debut for Chelsea.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort inde i anden halvleg kom VAR også i spil, da Pereira gik voldsomt ind i en tackling på Marc Cucurella. Tacklingen blev dog kun takseret til et gult kort.

Der var langt mellem de store chancer, men med tyve minutter igen var Fulham tæt på en spektakulær scoring.

Aleksandar Mitrovic sendte et skud afsted fra midten af banen, og det var kun fordi, at Kepa var vaks, at afslutningen ikke røg i mål.

Kort tid efter var det Enzo Fernandez' tur. Argentineren affyrede et langskud, som kun røg snert forbi fjerneste stolpe. Fortsat 0-0.

Chelsea jagtede føringsmålet til sidst, men Fulham-defensiven var stærk. Der kom aldrig nogle mål, og derfor sluttede kampen 0-0. 

Det betyder, at Fulham nu er nummer seks i Premier League-tabellen, mens Chelsea er nummer ni. Graham Potters mandskab har nu ni point op til top fire.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

CHE

0 - 0

FUL

107 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0