2021-10-13 10:02:43

Frank hylder AC: En af de bedste i verden

Thomas Frank mener, at Andreas Christensen besidder en mere eller mindre komplet pakke og er en af verdens bedste midtstoppere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når Brentford på lørdag får besøg af topholdet Chelsea, står Thomas Frank over for en af sine tidligere spillere.

I sin tid som ungdomslandstræner nåede Frank at have med Andreas Christensen at gøre, og den danske cheftræner finder de helt store ord frem om den nu 25-årige forsvarsspiller.

- AC er jo en af de bedste midtstoppere i verden p.t. Han har altid været enormt intelligent på banen, altså enormt hurtigt opfattende i forhold til alle situationer offensivt og defensivt. 

- Han er enormt teknisk stærk af en midtstopper at være både i forhold til at føre bolden frem, pasninger og gode valg. Han er også forudseende og hurtig samtidig med, så det er nærmest den komplette pakke, siger Thomas Frank.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Frank hylder AC: En af de bedste i verden
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brentford-træneren er glad for at se AC's udvikling og forventer sig endnu mere i fremtiden.

- Jeg synes, han har sat tingene mere og mere rigtigt sammen, i kombination af han har fået lov at spille meget, og at han også bliver ældre og ældre. Det ved man bare med fodboldspillere og specielt forsvarsspillere, at det er ligesom god vin, der bliver bedre og bedre med alderen, og han kan jo stadig ligge i kælderen i en ti år endnu, siger Frank med et smil og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der kommer mere fra Andreas, det må jeg sige. Den måde, fodboldspillet går hen imod, er han et perfekt match. Altså det kommer til at gå hurtigere og hurtigere, så du skal kunne opfatte og spille hurtigere og hurtigere.

Brentford, der ligger på en flot syvendeplads i Premier League, tager mod førerholdet Chelsea klokken 18.30 på lørdag.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0