2022-08-05 19:36:02

Gal Klopp om VM i Qatar: Det er bare ikke i orden

Jürgen Klopp snakkede på fredagens pressemøde om det forestående VM i Qatar, som han ikke synes er i orden, og hvilket gør ham sur at tale om. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

PL - 1. runde

FT

FUL

2 - 2

LIV

Liverpool indleder den nye Premier League-sæson lørdag, når de skal en tur til Craven Cottage i London og byde oprykkerne fra Fulham op til dans. 

På pressemødet forud for kampen kom det dog også til at handle om kampprogrammet i rækken, som ser anderledes ud med det forestående VM i Qatar, der ligger midt i det hele. 

Noget Jürgen Klopp fortsat er meget træt af. 

- Problemet er spillerne, som spiller VM, og det er bare ikke i orden, men det blev besluttet for lang tid siden for alle, og sådan er det nu, sagde Klopp på pressemødet fredag ifølge BBC Sport og fortsatte. 

- Hvis du kommer i finalen eller semifinalen, så har du haft travlt, og resten starter så en uge senere. 

- Jeg var overhovedet ikke sur, før jeg kom ind, men når vi begynder at snakke om det, bliver jeg det. Mit problem er, som de fleste allerede ved, at det ikke er rigtigt, ingen taler ofte nok om det, så det kan ændres. Men noget bør ændres. 

- Vi burde snakke ordentligt om det og sige stop til FIFA, UEFA, Premier League og FA - begynd, at snakke med hinanden. Den vigtigste del af fodbold er spillerne. 

VM i Qatar løber af stablen i november og december, mens Premier League vender tilbage igen for Liverpool den 26. december. Finalen til VM spilles den 18. december. 

PL - 1. runde

FT

FUL

2 - 2

LIV

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0