2022-08-15 08:55:34

Højbjerg fejrer ikke uafgjort: Men vi viste karakter

Pierre-Emile Højbjerg fortæller ovenpå 2-2-kampen søndag mod Chelsea, at han ikke kan lide at fejre uafgjorte kampe, men at holdet viste god karakter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Chelsea og Tottenham leverede noget af en forestilling søndag aften i Premier League, da gæsterne fra Spurs i sidste ende lykkedes med at komme tilbage to gange i kampen og få 2-2. 

Gæsternes første målscorer var danske Pierre-Emile Højbjerg, og han fortalte efter kampen, at han godt nok ikke fejrede uafgjorte kampe, men at holdet med det ene point søndag havde udvist stor moral og karakter. 

- Ja, det viser karakter og modstandsdygtighed, og i det her tilfælde synes jeg, at holdet bør være stolte af dem selv, og for mig er det her ikke held, det er noget, du arbejder henimod, sagde Højbjerg efter kampen til Spursplay og fortsatte. 

- Godt gået at komme tilbage og godt gået ikke at tabe kampen i det her tilfælde, for det stod vi til indtil det sidste minut, så på den måde var det godt gået af holdet. 

- Jeg kan ikke lide at fejre en uafgjort, men holdet viste god styrke i den her kamp, og hvis vi ikke vinder, så gør Chelsea det i det mindste heller ikke. 

Det andet mål i kampen for Spurs blev sat ind i den dybe overtid af Harry Kane efter et hjørnespark. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0