2023-03-18 18:03:30

Jensen scorede og udgik med skade i danskerremis

Mathias Jensen var helten, der bragte Brentford foran mod Leicester, som gav Daniel Iversen Premier League-debut. Danskeren måtte dog lade sig udskifte med en skade et kvarter før tid i 1-1-opgøret.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 28. runde

FT

BRE

1 - 1

LEI

32'
1 0
Mathias Jensen
Mål
52'
1 1
Harvey Barnes
Mål
90'
1 1
Shandon Baptiste
To gule kort

Der var dømt regulært danskerbrag i Premier League, da Brentford lagde græs til et besøg fra Leicester.

Mens Thomas Franks tropper havde en fuldt dansk midtbane trio i Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Mikkel Damsgaard, var der en endnu større overraskelse hos gæsterne.

Brendan Rodgers havde således valgt at ryste posen før opgøret, og det betød, at danske Daniel Iversen fik sin første Premier League-startplads mellem stængerne i karrieren.

Brentford gik til opgøret med mest ro, og det var værterne der fordelte boldene og havde overblikket på bolden, mens Leicester måtte tage til takke med at jagte.

Kort før 30 minutters-mærket var det tæt på, at Bryan Mbeumo udnyttede forrygende forarbejde fra Rico Henry, men angriberen bankede sin store chance langt over Daniel Iversens overligger.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Jensen scorede og udgik med skade i danskerremis
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Så heldig var den Premier League-debuterende dansker ikke, da der var spillet 32 minutter, men det var en anden dansker til gengæld.

For Mathias Jensen havde helt med en afslutning, som godt nok blev afrettet tæt på mål, men ikke nok til, at Jensen ikke blev krediteret for at score på sin landsmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det mål var nok til at sikre Brentford en føring ved halvlegens afslutning.

Maddison bragte balance i regnskabet

Føringen fra første halvleg blev dog en kort fornøjelse i anden halvleg, da Leicester fik udlignet efter syv minutters spil.

Det var Harvey Barnes, som var løbet i dybden, og han blev fundet af James Maddison med en smuk stikning, hvorfra han kunne snyde David Raya i en en-mod-en situation.

Herfra rykkede halvlegens momentum over i Leicesters hænder, mens Brentford ikke fik afsluttet indenfor rammen i anden halvleg.

I stedet pressede Leicester på, men det var heller ikke fordi The Foxes afslutninger havde den fornødne kvalitet til at udbygge føringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et kvarter før tid gik Mathias Jensen i græsset, og danskeren måtte lade sig udskifte til fordel for Shandon Baptiste.

Hans indhop blev ikke et mindeværdigt en af slagsen. Først indkasserede han en advarsel i det 89. minut, mens han blev udvist for en grim stempling i det andet minuts overtid.

Flere mål var der ikke i opgøret, og de to hold gik fra grønsværen uden en vinder.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 28. runde

FT

BRE

1 - 1

LEI

32'
1 0
Mathias Jensen
Mål
52'
1 1
Harvey Barnes
Mål
90'
1 1
Shandon Baptiste
To gule kort

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0