2022-09-30 23:00:03

Klimaaktivist skal i fængsel efter drama i Everton-kamp

En klimaaktivist må i tre år ikke komme på nogle fodboldstadioner i England, efter han valgte at lænke sig fast til stolpen i opgøret mellem Everton og Newcastle. Han skal desuden også en tur i fængsel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har nu fået konsekvenser for den klimaaktivist, som den 17. marts valgte at løbe ind på banen i kampen mellem Everton og Newcastle for at lænke sig fast til stolpen.

Han har nemlig nu fået sin dom, som sender ham i fængsel i seks uger, da han er blevet kendt skyldig i ulovlig indtrængen af retten i South Sefton Magistrates, melder BBC.

Louis Mckechnie, som er navnet på klimaaktivisten, må desuden ikke komme ind på nogle fodboldstadioner i de kommende tre år.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Klimaaktivist skal i fængsel efter drama i Everton-kamp
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge BBC valgte McKechnie at fortælle, at han håbede på, at han kunne reddede milliarder af liv ved at demonstrere iført en t-shirt, hvor der stod 'Just Stop Oil', men til det svarede dommeren.

- Jeg er ikke i tvivl om, at du ud fra det, du har fortalt mig, er passioneret omkring din sag. Men tilsyneladende ikke særlig passioneret omkring fodbold.

I kan se hele episoden, hvor Louis Mckechnie valgte at stoppe kampen mellem Everton og Newcastle ved at binde sig fast til stolpen, i videoen øverst i artiklen.

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0