2022-08-19 16:53:01

Klopp efter Nunez-rødt: Andre gør som Joachim A.

Jürgen Klopp fortæller, at Darwin Nunez er skuffet over sig selv, efter han fik rødt kort mod Crystal Palace. Han kommer til at opleve lignende situationer i fremtiden, mener Klopp. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 3. runde

FT

CRY

3 - 1

AVL

Darwin Nunez fik en meget skuffende startdebut for Liverpool, da han i anden halvleg i opgøret mod Crystal Palace nikkede danske Joachim Andersen en skalle og fik direkte rødt kort.

Angriberen har nu karantæne, og Jürgen Klopp fortæller i den sammenhæng, at han er skuffet over sig selv, og han har også undskyldt.

Nu handler det om, at han er klar til at håndtere lignende situationer i fremtiden. Det er Klopp nemlig sikker på, han kommer til at opleve.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Klopp efter Nunez-rødt: Andre gør som Joachim A.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

- Selvfølgelig har vi snakket med Darwin, og han var meget skuffet over sig selv. De ting, som forsvarsspilleren gjorde (Joachim Andersen, red), er ikke den eneste i verden, som kommer til at gøre sådan.

- Vi har aldrig haft sådan en situation i min tid her indtil videre, så jeg er ikke nogen ekspert i sådan nogle snakke. Men det var tydeligt, at han godt vidste det. Han har undskyldt. Vi laver alle fejl, fortæller tyskeren på et pressemøde ifølge BBC Sport.

Nunez' karantæne betyder, at han blandt andet misser Liverpools opgør mod Manchester United på mandag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 3. runde

FT

CRY

3 - 1

AVL

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0