2022-08-06 18:01:09

Leeds kom igen og overvandt Wolves i Nissen-debut

Leeds kom bagud med én, men vendte flot tingene på hovedet og slog til sidste Wolverhampton med 2-1 i Rasmus Nissen Kristensens Premier League-debut.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PL - 1. runde

FT

LEE

2 - 1

WOL

6'
0 1
Daniel Podence
Mål
24'
1 1
Rodrigo
Mål
74'
2 1
Rayan Ait Nouri
Selvmål

Leeds og Rasmus Nissen Kristensen stod lørdag eftermiddag foran sæsonpremieren i Premier League, hvor danskeren startede inde mod gæsterne fra Wolverhampton.

Kampen begyndte imidlertid ikke, som Leeds havde drømt om, da Daniel Podence allerede efter fem minutter bragte gæsterne i front.

Portugiseren fik en aflevering af Hee-Chan Hwang i Leeds-feltet efter flot forarbejde af Pedro Neto i venstresiden, og så flugtede Podence bolden via jorden ind over Ilan Meslier i Leeds-målet til 1-0.

Skuffende start for Leeds, der i fjor kun akkurat klarede redning i Premier League, men så kom hjemmeholdet i gang og leverede dynamisk, aggressiv fodbold med masser af højt pres og dueller.

Det skulle også blive efter et højt pres, at værterne kom tilbage i kampen, idet Leeds vandt bolden tilbage på kanten af Wolves' målfelt og via lidt tilfældigheder fik bolden over til Rodrigo.

Spanieren tog herefter et skarpt træk inde i feltet og sparkede lidt overraskende på mål fra en spids vinkel. Det snød Jose Sa i Wolves-målet, som på trods af en lab på forsøget ikke kunne holde bolden ude af målet ved sin forstolpe.

Herefter åbnede kampen sig for alvor op til en åben slagudveksling mellem de to hold, som i løbet af anden halvleg begge spillede sig frem til gode muligheder i begge ender.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På trods af måske et lille overtag til gæsterne fra Wolves, som havde reageret godt på det udlignende mål, blev det hjemmeholdet, der bragte sig foran med et kvarter igen.

Patrick Bamford blev sendt afsted i dybden langs venstre side af Wolves-feltet, og herfra sendte han kuglen ind foran mål mod Brendan Aaronson i fri position, men inden han nåede at sende bolden i mål, lignede det, at Rayan Ait-Nouri kom til at gøre det for ham, men med samme resultat.

2-1 til værterne, som kort efter var yderst tæt på at lukke kampen med et mønsterangreb, men Sa leverede en forrygende redning på Bamfords hovedstød og holdt den på 2-1.

Det betød dog ikke noget i sidste ende, for Leeds holdt hjem og vandt en underholdende sæsonpremiere med 2-1 over Wolves.

PL - 1. runde

FT

LEE

2 - 1

WOL

6'
0 1
Daniel Podence
Mål
24'
1 1
Rodrigo
Mål
74'
2 1
Rayan Ait Nouri
Selvmål

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0