2022-08-06 15:24:38

Liverpool smed point trods Nunez-kasse

Fulham drillede Liverpool og spillede 2-2 imod Jürgen Klopps tropper, og London-klubben var sågar foran to gange i opgøret. Darwin Nunez scorede i sin debut.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Liverpool åbnede lørdag deres sæson i Premier League, og menuen stod på en udekamp mod oprykkerne fra Fulham.

Jürgen Klopp valgte at starte med nyindkøbet Darwin Nunez på bænken, selvom uruguayaneren har vist storform i opstarten, men angrebstrioen bestod af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Luis Diaz.

Derudover var Joel Matip med i forsvaret, eftersom Ibrahima Konate er skadet, og han dannede forsvarsduo med stærke Virgil van Dijk.

Hos Fulham var nytilkomne Andreas Pereira og Joao Palhinha med, mens Bernd Leno indtog bænken og måtte se Marek Rodak stå mellem stængerne.

Topscorer Aleksandar Mitrovic var naturligvis med på toppen, og han skulle se, om han kunne fortsætte målformen i Premier League efter imponerende 43 kasser i Championship sidste år.

Mitrovic fortsatte sin vilde form
Liverpool sad naturligvis tungt på boldbesiddelsen, men det kneb med at spille sig frem til de helt store chancer mod et solidt Fulham-hold.

Salah havde et par optræk til chancer i indledningen, mens Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson forsøgte med indlæg, der dog aldrig for alvor blev farlige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I stedet var det Fulham, der bragte sig foran efter en halv time. Hjemmeholdet satte tempo i en omstilling, og bolden endte hos Kenny Tete på kanten.

Han smed et præcist indlæg i feltet, som Aleksandar Mitrovic pandede i mål på fornem vis, og så stod det 1-0 til Fulham.

Liverpools bedste forsøg var kort før pausen, hvor Luis Diaz forsøgte sig, men han ramte stolpen, og derfor var hjemmeholdet foran ved pausen.

Tid til Darwin Nunez
Klopp skiftede Nunez ind til anden halvleg i stedte for Firmino, mens også Harvey Elliott kom ind som afløser for Thiago.

Fulham var dog stadig i spillehumør, og efter en times tid sparkede Neeskens Kebano bolden på stolpen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort efter kom forløsningen dog for Liverpool. Mohamed Salah lagde en bold til indskiftede Nunez, der sendte kuglen i kassen til 1-1, og så var han ligesom i gang i Premier League.

Straffespark af Van Dijk og sen Salah-kasse
Glæden varede dog kort for Liverpool, for med 20 minutter igen begik Van Dijk straffespark efter en duel med stærke Mitrovic, og dommeren pegede resolut på pletten.

Mitrovic tog sig naturligvis selv af forsøget fra 11-meter-pletten, og det klarede han såresikkert, da han hamrede Fulham på 2-1.

Klopp gav kort efter debut til nytilkomne Fabio Carvalho, der er kommet til fra netop Fulham, og han var uhyre tæt på at få en drømmedebut – han fik en chance på sin første berøring i kampen, men den gik lige over mål.

Med otte minutter igen var det i stedet Salah, der udlignede for Liverpool efter en god omstilling, hvor han fik sidste fod på. 2-2.

Liverpool pressede herefter på for et føringsmål, og dybt inde i overtiden hamrede Jordan Henderson kuglen på overliggeren.

Men tættere på kom Liverpool ikke, og dermed måtte Merseyside-klubben nøjes med ét point i premierekampen.

52 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0