2022-08-07 17:50:57

Maguire om nedtur: Mareridt at gå til pause nede 0-2

Harry Maguire var godt træt af Manchester Uniteds start i Premier League søndag, som endte med et 1-2-nederlag til Brighton. Han kaldte første halvleg et mareridt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var en mareridtsstart at være nede 0-2 ved pausen. 

Sådan lød ordene fra Harry Maguire søndag i en reaktion på Manchester Uniteds sæsonpremiere, der endte med et skuffende 1-2-nederlag til Brighton. 

Gæsterne lynede to gange i første halvleg, inden United i anden halvleg fik reduceret, men uden derefter for alvor at være tæt på det udlignende mål. 

- Vi kom positive ind til kampen efter en god forsæson, og det var den værst tænkelige start at være nede 0-2 ved pausen på Old Trafford, sagde Maguire efter kampen til Sky Sports og fortalte videre. 

- Vi startede kampen godt på forfoden, og som hold havde vi kontrol over kampen. Så indkasserede vi det første mål, og det ramte os slemt. Vi stoppede med at spille derfra af. 

- Vi er nødt til at se på ikke at lade det første mål sætte os så langt tilbage, som det gjorde. Men vi er også nødt til at blive bedre på bolden, vi gav den mod til at komme frem og angribe os. 

Uniteds Christian Eriksen spillede hele kampen for hjemmeholdet. 

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0