2022-08-13 21:54:13

Mathias J. om mål: Anede ikke hvad jeg skulle gøre

Mathias Jensen fortæller om sit første Premier League-mål i karrieren, at han ikke anede, hvad han skulle gøre, da muligheden bød sig. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mathias Jensen scorede lørdag aften sit første Premier League-mål i karrieren, da han generelt leverede en stor præstation imod Manchester United, som man smadrede med hele 4-0 på eget græs. 

Den danske midtbanespiller kunne dog fortælle efter kampen, at han var kommet noget i tvivl om, hvordan han skulle forholde sig, da han pludselig stod med en stor chance for sine fødder efter et vellykket højt pres på Christian Eriksen. 

- Det føltes som om, vi var først på det hele. De kunne ikke håndtere vores pres, vores andenbolde, vores intensitet. Man kunne se, at de var udfordrede, fortalte en storspillende Mathias Jensen efter kampen til Sky Sports og sagde om sit mål. 

- Det var enten mig eller Josh Dasilva i den situation (der skulle lægge pres på Eriksen, red.). Vi var nødt til at lægge pres på Christian Eriksen, fordi vi vidste, at han gerne ville diktere kampen. 

- Det var fantastisk (at score, red.). Jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre. En masse ting fløj gennem mine tanker, sluttede danskeren om sit første Premier League-mål. 

Brentford spiller i næste runde mod Fulham. 

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0