2022-08-18 19:12:02

Mike Dean erkender: Lavede fejl i London-derby

VAR-dommer Mike Dean erkender, at han i søndagens kamp mellem Chelsea og Tottenham lavede en fejl i opgørets slutminutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mike Dean havde søndag ansvaret for VAR-rummet, da Chelsea fik besøg af Tottenham i anden runde af Premier League.

Undervejs i kampen var Chelsea-spillerne utilfredse med dommeren og VAR-rummet, men især en situation i kampens slutminutter førte til kritik. 

Cristian Romero rev på et hjørnespark Marc Cucurella omkuld, og på den langsomme gengivelse så det ud som om, at stopperen havde fat i håret på Chelsea-spilleren. 

Nu erkender Mike Dean, at han lavede en fejl, da han ikke gjorde noget ved situationen.

- Forud for det andet mål bad jeg dommer Anthony Taylor om at holde igen, da jeg skulle se en situation igennem med Cristian Romero og Marc Cucurella. 

- Jeg kunne ikke give et frispark, men jeg kunne have anbefalet Taylor at se episoden igennem for et muligt rødt kort. 

- Jeg så situationen igennem på få sekunder, og jeg vurderede ikke, at det var en voldelig forseelse. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har efterfølgende set billederne igen, og jeg har talt med tidligere dommere, og jeg skulle have bedt Taylor om at se situationen ved selvsyn. 

- Dette viser, at uanset hvor erfaren man er, jeg har brugt mere end to årtier som Premier League-dommer, så kan man altid lære, lyder vurderingen fra Mike Dean på Mailplus. 

Mike Dean har i den kommende spillerunde fået lov til at holde fri. Hvorvidt det har sammenhæng med weekendens opgør er ikke blevet kommenteret.

46 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0