2023-03-18 18:01:19

Nissen-mål blev afgørende for Leeds i forrygende PL-brag

Rasmus Nissen satte bolden i kassen til 3-0 efter 25 sekunder på banen i anden halvleg, og den scoring skulle blive vigtig, da Wolves senere fik reduceret til 2-3 i et højintenst Premier League-brag, der sluttede 4-2 og bød på et flot langskudsmål og direkte rødt til Wolves' Jonny.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 28. runde

FT

WOL

2 - 4

LEE

6'
0 1
Jack Harrison
Mål
49'
0 2
Luke Ayling
Mål
62'
0 3
Rasmus Nissen
Mål
65'
1 3
Jonny
Mål
73'
2 3
Matheus Cunha
Mål
84'
2 3
Jonny
Rødt kort
90'
2 4
Rodrigo
Mål
90'
2 4
Matheus Nunes
Rødt kort

Leeds var på jagt efter livsvigtige point i Premier Leagues bundstrid, og besøget gik til Wolverhampton, hvor modstanderne heller ikke kan se sig fri af den ekstremt tætte nedryknignskamp i rækken.

Seks minutter var der spillet, da Jack Harrison kunne sende gæsternes fans i den syvende himmel med et drøn efter eksemplarisk forarbejde af Wilfried Gnonto.

I det hele taget var Leeds farlige fra første fløjt, men efter føringen var det Wolves, der overtog intiativet for kampen.

Her blev Illan Meslier en vigtig spiller for gæsterne, og den 23-årige keeper spillede sin 100. Premier League-kamp for klubben – den yngste målmand til at gøre det, i øvrigt.

Wolves dominerede i det hele taget, og det var spil til et mål, hvor Nelson Semedo var tæt på at udligne.

Det samme var Ruben Neves et kvarter før pausen, da den portugisiske midtbanespiller prøvede fra distancen, men det blev ikke til nogen scoring.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Nissen-mål blev afgørende for Leeds i forrygende PL-brag
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var ikke flere mål at finde i første halvleg, hvor Wolves var bedst efter føringsmålet men Leeds gik ind med en føring.

Ayling udnyttede uopmærksomt forsvar

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før Leeds igen kunne juble.

Det gode momentum fra første halvleg kunne Wolves ikke løfte, og da Luke Ayling stod helt fri bag i feltet, var det en smal sag for højrebacken at stange kuglen i nettet.

Dermed stod der 2-0, og det var en kold spand vand for Julen Lopeteguis tropper.

Det skulle også blive til 3-0, og det var en forløsende scoring set med danskerbriller.

Det var nemlig Rasmus Nissen, som kunne tegne sig for scoringen efter bare 25 sekunder på banen, da danskeren pillede en høj bold ned og satte en mand i feltet, før han bankede den i nettet bag José Sa.

Et stort højdepunkt for Nissen, hvis 2023 ikke har været nogen dansk på roser i det engelske.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wolves pønsede på comebacket

Leeds havde som bekendt haft en god fase i første halvleg, hvor værterne burde have bragt sig på tavlen, og det fik de gjort noget ved efter pausen.

Først var det Jonny Otto, som med et vildt langskud kunne reducere til 1-3, da Illan Meslier var kommet forkert ud fra sin streg, og så kunne Otto med en flugter fra 30 meters afstand bringe sit hold tilbage i opgøret.

Det tændte en ild i Wolves, og et kvarter før tid blev det rigtig spændende, da Matheus Cunha kunne reducere til 2-3, da hans afslutning i feltet blev rettet af og snød Meslier.

Nu jagtede Wolves for alvor, men ulvene blev ramt af et seriøst tilbageslag, da langskudshelten Jonny blev præsenteret for et direkte rødt kort for en voldsom stempling på Luke Ayling.

Oprindeligt blev tacklingen takseret til en advarsel på banen, men VAR-tjekket efterlod ingen tvivl om, at der var tale om et rødt kort.

Det punkterede endegyldigt Wolves' forsøg på at opnå udligningen, og det sluttede i stedet med en sen Rodrigo-scoring til 4-2 i det syvende minuts overtid.

Det mål skulle gennemses, og det affødte efterfølgende skærmydsler og et direkte rødt kort til udskiftede Matheus Nunes, som var synligt ophidset.

Det betød en sejr og tre livsvigtige point til Leeds, som rykker fem pladser op i tabellen og lægger sig et point efter netop Wolves.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 28. runde

FT

WOL

2 - 4

LEE

6'
0 1
Jack Harrison
Mål
49'
0 2
Luke Ayling
Mål
62'
0 3
Rasmus Nissen
Mål
65'
1 3
Jonny
Mål
73'
2 3
Matheus Cunha
Mål
84'
2 3
Jonny
Rødt kort
90'
2 4
Rodrigo
Mål
90'
2 4
Matheus Nunes
Rødt kort

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0