2022-08-18 14:55:53

Racisme af Chelsea-fan: En skændsel for klubben

Chelsea har nu valgt at tage afstand til den racisme, som fandt sted i opgøret mod Tottenham. De mener, at det er en idiot, som er en skændsel for klubben, der har bragt sig selv i fokus.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 3. runde

FT

TOT

1 - 0

WOL

Der er i denne tid en undersøgelse i gang af Chelsea, efter der er dukket en video op, hvor en fan udviser en racistisk adfærd over for Tottenhams Heung-Min Son.

Tidligere har det været rygtet, at Chelsea selv ville tage affære, og det har klubben nu bekræftet, da de tager skarpt afstand for al diskrimination, som skulle finde sted.

- Chelsea finder enhver form for diskriminerende adfærd fuldstændig afskyelig. Den hører ikke hjemme i Chelsea eller i nogen af vores samfund. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Racisme af Chelsea-fan: En skændsel for klubben
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi har konsekvent gjort vores nultoleranceholdning til diskriminerende adfærd meget klar, men alligevel er der stadig idioter som denne, der knytter sig til klubben som såkaldte "fans", hvilket er en skændsel for Chelsea, vores trænere, spillere, personale og vores sande tilhængere.

London-klubben afslutter meddelelsen med, at de er i gang med at undersøge hændelsen, så de kan straffe den person, som ikke kunne opføre sig ordenligt på tribunen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 3. runde

FT

TOT

1 - 0

WOL

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0