2021-05-23 12:59:42

Rygtetid: Liverpool vil byde på Griezmann

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Liverpool forbereder bud på Griezmann

Der kan være en ganske opsigtsvækkende transfer på vej melle Barcelona og Liverpool, hvis man skal tro det spanske medie El Gol Digital.

Mediet skriver nemlig, at Liverpool skulle være i gang med at forberede et bud på 370 millioner kroner, og det skulle lokke Barcelona, der kæmper med klubbens finanser.

Liverpool-manager Jürgen Klopp skulle angiveligt være en stor fan af franske Griezmann, og således skulle Merseyside-klubben være villige til at smide et betydeligt beløb efter Barcelona-angriberen. Det skriver avisen.

Lokalavisen Liverpool Echo mener, at argumentet omkring Klopp er noget usandsynligt, men fremhæver i sin omtale, at det ikke er første gang, at Griezmann sættes i forbindelse med klubben.

El Gol Digital skriver desuden, at Atletico Madrid også skulle overveje at hente Griezmann tilbage til klubben.

FC København jagter Daniel Wass

Denne sommer forventes at blive travl i FC København, hvor flere spillere kan komme og gå, og ifølge et spansk lokalmedie jagter løverne den tidligere Brøndby-profil Daniel Wass.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Rygtetid: Liverpool vil byde på Griezmann
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Valencia-mediet Superdeporte erfarer, at FCK er kommet med et tilbud til Wass, men at La Liga-klubben ikke umiddelbart har planer om at sælge.

Avisen skriver, at FCK er i stand til at tilbyde en attraktiv pakke til Wass både angående kontraktlængde og løn, hvilket dog ikke bliver uddybet nærmere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

31-årige Wass har et år tilbage af sin kontrakt i Valencia, hvor danskeren har slået sine folder siden 2018.

Agüero og Depay på vej til Barca

Manchester City-ikonet Sergio Agüero har været sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, og nu ser det ud til, at der er kommet skub i tingene.

Den altid velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano skriver således på Twitter, at Agüero ventes at takke ja til en kontrakt til juni 2023 med Barcelona, og han håber at færdiggøre skiftet efter Champions League-finalen.

Barcelona skulle også have tilbudt Lyon-angriber Memphis Depay en kontrakt til enten 2023 eller 2024.

Både Agüero og Depay har kontraktudløb til sommer og kan derfor erhverves gratis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jess Thorup er på blokken hos HSV

Ifølge den tyske sportsavis Bild er FC København-træner Jess Thorup på den interne liste over mulige kandidater til det ledige trænerjob hos HSV.

Klubben fyrede den 3. maj cheftræner Daniel Thioune, hvorefter Horst Hrubesch overtog midlertidigt for resten af sæsonen. 

HSV rykkede i 2018 ned fra den bedste tyske række, og de har sidenhen jagtet oprykningen, men det er hidtil glippet i de tre seneste forsøg.

Jess Thorup er dog ikke den eneste på listen, der også tæller assistenttræner i FC Nürnberg, Tobias Schweinsteiger, der er bror til Bastian Schweisteiger, og Tim Walter, der har været cheftræner i Stuttgart senest. 

Daniel Levy værdisætter Kane til 1,3 milliarder

Mandag aften kunne Sky Sports berette, at Harry Kane havde gentaget sit ønske om at ville videre fra Tottenham til sommer.

Samme historie bringer avisen The Telegraph, der også skriver, at Harry Kane ikke har indgivet et transferønske, og det skulle fortsat være uklart, om Kane ønsker at gå den vej, hvis formanden Daniel Levy skulle beslutte sig for at holde på Kane mod angriberens vilje.

Ifølge avisen kræver det et bud af de større, hvis Levy skal sælge 27-årige Kane, der har tre år tilbage af kontrakten. Levy skulle nemlig vurdere, at Kane har en værdi af godt 1,3 millarder kroner.

Overfor Sky Sports ville Tottenham ikke kommentere på historien om Kanes gentagne ønske om at komme videre i karrieren.

Noget kunne dog tyde på, at Spurs-formanden er åben overfor et salg, da Sky Sports skriver, at Tottenham er begyndt at forhøre sig hos mulige erstatninger.

Manchester United overbyder Ajax for Kamaldeen

Ajax har længe lignet favoritterne til at vinde kampen om Kamaldeen Sulemana, men skal man tro Football Insider, fører Manchester United nu jagten på FC Nordsjælland-stjernen.

Mediet erfarer, at United mødtes med FCN mandag og har taget førerpositionen ved at overgå Ajax' tilbud på 12 millioner pund, der svarer til 104 millioner kroner.

Det forlyder ikke, hvor meget Manchester United har budt, men det skulle altså være nok til at feje Ajax' bud af bordet.

Kamaldeen Sulemana har kontrakt til december 2024 i FC Nordsjælland og bekræftede for nylig interessen fra Manchester United og Ajax. 

Ghaneseren slog desuden fast, at han føler sig klar til at tage næste skridt denne sommer.

Sidste uges rygter

Pirlo meldes færdig i Juventus

Juventus har haft en skuffende sæson under Andrea Pirlo, hvor Inter har snuppet det italienske mesterskab, og man røg ud til FC Porto i Champions League.

La Stampa skriver, at Juventus-ledelsen har besluttet sig for at fyre Pirlo, efter det søndag blev til 0-3 mod AC Milan og en Champions League-billet reelt er i fare for Juve.

Mediet skriver, at beslutningen om en fyring er på plads, men at den både kan ske i denne uge, eller når sæsonen er ovre. Der skulle i hvert fald ikke være en langsigtet tro på Pirlo som Juventus-træner.

Assistent Igor Tudor meldes som midlertidig afløser, hvis Juventus vælger at fyre Pirlo, inden sæson slutter.

Chelsea jagter Harry Kane

Et opsigtvækkende rygte har ramt engelsk fodbold, hvor Chelsea ifølge Football Insider har gjort Tottenham-stjernen Harry Kane til sin topprioritet i sommerens transfervindue.

Football Insider erfarer, at Thomas Tuchel ikke er overbevist af Chelseas nuværende angribere og i den forbindelse vil have Harry Kane, der i de sidste mange år har bevist sig som en meget stabil målscorer.

Tidligere i år har det været fremme, at Kane angiveligt vil væk fra Tottenham, hvis klubben misser Champions League til næste sæson, og efter det seneste nederlag til Leeds ser det særdeles svært ud for Spurs at nå top fire.

Tottenham har kontrakt med Kane til sommeren 2024, og klubbens standpunkt har hele tiden været, at englænderen ikke er til salg, men hvis Harry Kane selv ønsker at komme videre, vil det naturligvis lægge yderligere pres på Daniel Levy og co.

Det forlyder ikke, hvad Chelsea er klar til at give for Harry Kane, men Football Insider skriver, at klubben vil slå transferrekord for angriberen. Chelseas nuværende transferrekord er omkring 600 millioner kroner, som både Kai Havertz og Kepa ifølge Transfermarkt kostede.

Jose Mourinho vil have Højbjerg til Roma

Få uger efter sin fyring i Tottenham blev Jose Mourinho pludselig præsenteret som ny cheftræner i AS Roma fra den kommende sæson, og portugiseren håber angiveligt at få Pierre-Emile Højbjerg med til Rom.

Gazzetta dello Sport skriver, at Mourinho jagter to Tottenham-spillere i form af Eric Dier og altså Højbjerg.

Konkret forlyder det, at Jose Mourinho vil bede Roma om at anstrenge sig økonomisk for at få Højbjerg til klubben, da han vil kunne give holdet en stor balance på midtbanen.

Den 25-årige dansker kom til Tottenham fra Southampton i sommeren 2020 og skrev under på en femårig aftale, så Roma skal formentlig finde en god pose penge frem for at overtale Spurs til et salg af Pierre-Emile Højbjerg.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

74 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0