2022-07-31 10:45:01

Rygtetid: Fulham jagter Jannik Vestergaard

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Jannik Vestergaard er i Fulhams søgelys

Landsholdsstopperen Jannik Vestergaard er angiveligt på blokken i Fulham.

Ifølge det engelske medie The Sun er Fulham-træneren Marco Silva vild med den danske stopper, og derfor skulle London-klubben angiveligt undersøge muligheden for at indgå en handel med Leicester.

The Sun skriver, at Leicester kræver i omegnen af 12 millioner pund - svarende til cirka 106,5 millioner danske kroner - for at slippe 29-årige Vestergaard, der har to år tilbage af sin aftale med The Foxes.

Tidligere på sommeren skulle Brentford også have forhørt sig på Jannik Vestergaard, men her forlød det, at Thomas Frank og co. blev skræmt væk af Leicesters prismæssige krav.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gårsdagens rygter

Genoa har set sig lune på Christian Gytkjær

Christian Gytkjær er angiveligt et emne hos Genoa, der i den forgangne sæson rykkede ned i Serie B.

Det er det italienske medie calcioline.com, der beretter om interessen fra Genoa.

Ifølge mediet holder ledelsen i den italienske klub øje med Gytkjærs situation i Monza, der har gang i sommeroprustningen forud for tilværelsen som oprykker i Serie A.

Christian Gytkjær har et år tilbage af sin kontrakt med Monza.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0