2022-07-28 06:57:40

Rygtetid: Juventus klar med millionbud på Firmino

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Juventus og Liverpool forhandler om Firmino

Juventus er eftersigende meget interesserede i at hente den brasilianske angriber Roberto Firmino i Liverpool. 

Det er den italienske avis Corriere dello Sport, der beretter om interessen, og ifølge avisens oplysninger er Juventus også parate med et millionbud på 30-årige Firmino.

Corriere dello Sport erfarer således, at Juventus er villige til at betale 19 millioner pund for brasilianeren, der har et år tilbage af sin aftale i Liverpool. 

Beløbet svarer cirka til 168,5 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge avisen skulle Firmino være åben for et skifte til Juventus, men det er endnu uvist, hvorvidt Liverpool er villige til at slippe teknikeren.

Gårsdagens rygter

Flere klubber jagter Daramy

Mohamed Daramy er angiveligt ikke en del af planerne i Ajax, og de hollandske mestre leder der efter efter mulige lejedestinationer. 

En af de klubber er de belgiske mestre fra Club Brugge, der allerede har to danskere på holdkortet - Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen. 

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf er Club Brugge meget interesserede i at hente Daramy, men de skriver også, at der er flere andre klubber, der har set sig varme på danskeren. 

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0