2022-08-19 09:47:02

Suarez med råd til Nunez: Jeg var selv en idiot

Darwin Nunez kom i et uheldigt søgelys, da Liverpool-spilleren fik rødt kort, efter han nikkede Joachim Andersen en skalle. Det skal angriberen tage ved lære af, lyder det fra Luis Suarez.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Darwin Nunez er nok ikke bedste venner med Joachim Andersen, da den danske stopper gav Liverpool-angriberen en hård dag på kontoret, og så fik uruguayaneren nok.

Han valgte nemlig at give Andersen en skalle, og så var det tidligt i bad efter den hjerneblødning.

Det var derfor ikke den bedste udgave af Nunez, som man så i opgøret mod Crystal Palace, og det bliver han nødt til at lære af, da det kun bliver værre i fremtiden.

Det fortæller den tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez ifølge EL Pais, da han sætter ord på hele episoden med sin landsmand.

- Darwins fodboldniveau er spektakulært og beundringsværdigt. Han skal have stor ros for, at han allerede i den alder spiller for Liverpool. Han skal nyde denne tid, blive ved med at arbejde og lære af det, der skete for ham forleden dag.  

- Han er lige begyndt, så han skal være opmærksom på, at de fra nu af vil provokere ham to eller tre gange mere end tidligere. Sådan er det i England, lyder det fra Suarez, som også kommer ind på sin egen tid i Liverpool.

- Jeg var selv en idiot, som også begik fejl og havde det svært. Men at jeg kunne rejse mig, efter jeg var faldet, gjorde mig kun stærkere. Så ikke giv dem flere chancer, det vil kun blive værre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er altså meldingen fra Luis Suarez til Darwin Nunez, som altså ikke vil være med i Liverpools næste kamp, når de tørner sammen med Manchester United.

23-årige Darwin Nunez har spillet tre kampe for Liverpool, siden han kom til i sommer, og her er det blevet til tre scoringer og en enkelt assist.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0