2022-08-14 12:25:01

Thomas Frank ikke tilfreds med buh-råb af Eriksen

Christian Eriksen var ikke en populær herre i sin retur til Brentford Community Stadium, da han blev buhet af fansene, og det var Thomas Frank ikke tilfreds med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

10'
1 0
Joshua Dasilva
Mål
18'
2 0
Mathias Jensen
Mål
30'
3 0
Ben Mee
Mål
35'
4 0
Bryan Mbeumo
Mål

Christian Eriksen havde nok ikke det bedste gensyn med Brentford Community Stadium, da Manchester United lørdag blev kørt midt over og tabte med hele 0-4.

For at gøre skuffelsen værre for danskeren, så blev han også mødt af buh-råb fra flere af Brentford-fansene, som på ingen måde er tilfreds med, at Eriksen ikke valgte at forlænge kontrakten i London.

Øverst i artiklen kan I se, hvordan Eriksen blev mødt af Brentford-fansene.

Tilhængernes behandling af Eriksen er dog ikke faldet i god jord hos cheftræner Thomas Frank.

- Jeg forstår godt, hvorfor fans kan reagere på den måde, men personligt synes jeg, at vi som klub skal vise klasse, respekt og integritet i alt, hvad vi foretager os. Det er det, jeg forsøger at gøre hver eneste dag.

- Jeg synes, vi skal huske, at det ikke var alle fans, der gjorde det. Men jeg synes, at enhver spiller, der kommer tilbage - det behøver ikke at være Christian, det kunne være Neal Maupay eller Ollie Watkins - bør vi klappe af, når de vender tilbage første gang. 

- Det er selvfølgelig drillerier, når man kan synge lidt, men at buhe en spiller ud? Det er ikke klasse, og det ville jeg aldrig selv gøre, lyder det fra Thomas Frank ifølge Evening Standard.

Christian Eriksen var desuden indblandet i Brentfords andet mål, da han modtog en aflevering fra David de Gea, som Mathias Jensen formåede at få tilkæmpet sig og banket i kassen.

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

10'
1 0
Joshua Dasilva
Mål
18'
2 0
Mathias Jensen
Mål
30'
3 0
Ben Mee
Mål
35'
4 0
Bryan Mbeumo
Mål

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0