2022-04-24 16:55:52

To af Ward-Prowse gav Saints 2-2 i Brighton

James Ward-Prowse scorede igen på frispark og også fra distancen i Premier League søndag, hvormed han sikrede Southampton et comeback mod Brighton i en 2-2-kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 34. runde

FT

BHA

2 - 2

SOU

2'
1 0
Danny Welbeck
Mål
44'
2 0
Mohammed Salisu
Selvmål
45'
2 1
James Ward-Prowse
Mål
54'
2 2
James Ward-Prowse
Mål

Brighton og Southampton mødtes søndag eftermiddag i Premier League i en kamp om den engelske sydkyst, ligesom det var en direkte duel om den bedste placering i tabellen.

Inden kampen lå Brighton bedst til som nummer 12, men kun ét point foran Southampton på 13.-pladsen, så der var lagt op til god spænding forud for kampstart.

Hjemmeholdet fra Brighton startede som lyn og torden med en scoring til 1-0 efter bare to minutter.

Lidt tilfældigheder foran Saints' mål endte med en bold for fødderne af Danny Welbeck, der udnyttede chancen og gjorde det til 1-0.

Skrækstart for gæsterne, der dog kom bedre med herefter og var lige ved at udligne ti minutter senere ved Valentino Livramento, der ramte stolpen på et skud fra kanten af feltet.

Inden pausen var det dog igen Brighton, der kom på tavlen, og nok engang var det med Welbeck i en hovedrolle. Den hurtige angriber satte angrebet i gang ved midterlinjen og gik selv med igen, hvor Leandro Trossard prøvede at finde ham inde i feltet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -To af Ward-Prowse gav Saints 2-2 i Brighton
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Det lignede først, at Welbeck herfra gjorde det til 2-0, men billederne viste efterfølgende, at det i stedet var et selvmål af Mohammed Salisu, der akkurat nåede kuglen, men sendte den i eget mål.

Det så dermed sort ud for gæsterne, men inden pausefløjt fik de tilkæmpet sig et frispark uden for Brighton-feltet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke nødvendigvis en kritisk situation mod alle hold, men hos Saints har man James Ward-Prowse, og han scorede nok engang på et smart frispark, der fangede Robert Sanchez på det forkerte ben, og så så det lidt lysere ud til pause for gæsterne.

Efter pausen lykkedes det at gennemføre et flot comeback, og det var endnu engang kaptajnen, der viste vejen i form af Ward-Prowse, som fra kanten af feltet bankede til bolden, som fløj smukt ind i det nederste venstre målhjørne.

2-2 og begge hold med muligheden for at tage de tre point forud for den afsluttende fase af kampen.

Med et kvarter tilbage at spille i blev Pascal Gross så fundet i en fri position, hvorefter han tog et par træk og klappede til bolden en to-tre meter fra feltet, og sendte den i mål til 3-2.

Uheldigvis for ham og Brighton havde linjedommeren flaget oppe for offside, hvilket viste sig at være korrekt.

I sidste ende kunne ingen af holdene finde det afgørende mål, og så måtte de to hold nøjes med et point hver i en herlig og jævnbyrdig fodboldkamp. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 34. runde

FT

BHA

2 - 2

SOU

2'
1 0
Danny Welbeck
Mål
44'
2 0
Mohammed Salisu
Selvmål
45'
2 1
James Ward-Prowse
Mål
54'
2 2
James Ward-Prowse
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0