2022-08-13 17:56:33

To Jesus-mål og to assists da Arsenal slog Leicester

Gabriel Jesus scorede to og lavede to assists, mens William Saliba lavede et selvmål, da Arsenal vandt 4-2 over Leicester i Premier League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arsenal havde sæsonens første hjemmekamp, da de lørdag eftermiddag mødte Leicester på Emirates Stadium. 

Gabriel Jesus startede inde for anden kamp i streg, og han skulle ikke bruge mere end 23 minutter, før han åbnede sin målkonto på Emirates Stadium. 

Efter nogle flotte kombinationer modtog brasilianeren bolden inde i feltet, hvorefter han med en følt afslutning sendte bolden op i krogen. 1-0 på et flot mål af brasilianeren. 

Og den vævre angriber blev ved 12 minutter efter, da Jamie Vardy kom til at forlænge et hjørnespark. Bolden landede foran hovedet på Jesus, som let gjorde det til 2-0. 

Kort efter scoringen ville Leicester have straffe, da Aaron Ramsdale nedlagde Vardy, men efter VAR kom indover, blev det besluttet, at der ikke var nok kontakt til et straffespark. 

Efter pausen kom Leicester tilbage i kampen. De sendte en lang bold i dybden, som unge William Saliba ville lægge tilbage til Ramsdale, men de to misforstod hinanden, og i stedet kom franskmanden til at lave et selvmål og dermed reducere for udeholdet. 

Glæden var kort for Brendan Rodgers tropper. To minutter efter havnede bolden nemlig noget tilfældigt foran Jesus, som fandt Xhaka, der let kunne sende bolden over stregen til 3-1. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spændingen kom dog tilbage i opgøret med et kvarter igen, da James Maddison flot sparkede bolden mellem benene på Ramsdale fra en spids vinkel. 

Men igen var glæden kort. Arsenal slog nemlig tilbage to minutter efter, da Gabriel Martinelli flot sendte et langskud ind ved fjerneste stolpe med venstrebenet.

Assisten stod Jesus igen for, men det var Martinelli, der gjorde det meste af arbejde ved scoringen.

Det sluttede 4-2 til Arsenal, som har maksimumpoint efter to kampe, mens Leicester har et enkelt. 

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0