2022-11-22 12:30:03

Trossard sagde nej til Arsenal: Frygtede for spilletiden

Den belgiske landsholdsspiller Leandro Trossard kunne i sommeren 2019 have valgt Arsenal i stedet for Brighton. Det fortæller offensivspillerens agent Josy Comhair.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

ARS

3 - 0

LYO

Leandro Trossard skiftede i sommeren 2019 fra Genk til Brighton.

Belgieren havde rigeligt med bejlere, men valgte i sidste ende at tage til den sydengelske klub frem for større adresser. 

Josy Comhair, der er agent for Trossard, fortæller, at Arsenal eksempelvis var en mulighed, men at frygten for ikke at komme til at spille fast gjorde, at London-klubben ikke var aktuel for offensivspilleren.

- Jeg havde adskillige snakke med Arsenal. De var i Belgien fire gange. De fleste spillere ville nok have valgt at skifte dertil, men hvad ville der ske, hvis Leandro ikke kom til at spille? 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Trossard sagde nej til Arsenal: Frygtede for spilletiden
Foto: Jack Guez/AFP/Ritzau Scanpix

- Den eneste mulighed i det tilfælde ville være at tage et skridt tilbage i karrieren, og det scenarie gør noget ved folk, men det er ikke altid, at folk ser det. 

- Vi vendte derfor det hele om og sagde: 'Hvis han gør det godt i Brighton, behøver han ikke at tage et skridt tilbage. I stedet han kan tage et skridt fremad.' Mon ikke, vi gjorde det rigtige, siger agenten ifølge Goal.com.

Artiklen fortsætter efter annoncen

27-årige Trossard har i indeværende sæson noteret sig for syv mål og tre assists i 14 Premier League-kampe. 

Belgierens præstationer har angiveligt fået Arsenal til at melde sig på banen igen, mens også Chelsea meldes interesseret i Trossard, der har kontrakt med Brighton frem til sommeren 2023 med optionen for yderligere en sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

ARS

3 - 0

LYO

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0