2022-08-14 21:55:02

Tuchel kritiserer dommer efter intenst London-opgør

Chelsea-manager Thomas Tuchel kritiserer dommer Anthony Taylors indsats i kampen mellem Chelsea og Tottenham, som sluttede 2-2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dommer Anthony Taylor er ikke en populær herre blandt folk, der holder med London-klubben Chelsea. Heller ikke klubbens spillere og trænerstab er glade for dommeren efter præstationen mod Tottenham i 2-2-opgøret søndag.

Tottenham udlignede to gange, og ved begge mål mener Chelsea-manager Thomas Tuchel, at frispark blevet begået mod Chelsea-spillerne.

Det siger han i et interview efter kampen.

- Jeg kan ikke forstå, hvordan der ikke er en forseelse ved det første mål, eller hvordan en spiller kan blive hevet i håret under et hjørnespark. Jeg er nysgerrig på, hvad forklaringen er. Begge mål (Tottenhams mål, red.) burde ikke tælle.

- Jeg er meget skuffet over, at spillerne ikke får den belønning, de burde have. Det skyldes utrolige beslutninger (af dommeren, red.).

- Når Reece James begår et taktisk frispark er det et gult kort. Rodrigo Bentancur med tre, fire, fem og seks taktiske overtrædelser. Jeg er glad for at lade spillet flyde, men ikke sådan her. 

- Jeg vil blive straffet for mine sætninger.

Det var Harry Kane, der i slutminutterne scorede til 2-2.

37 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0