2021-08-14 18:05:27

Vardy blev matchvinder i Vestergaard-debut

Jannik Vestergaard debuterede lørdag for Leicester med en 1-0-sejr på hjemmebanen over Wolves. Jamie Vardy blev matchvinder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag var der åbningskamp på sæsonen for Leicester hjemme på King Power Stadium. Modstanderen var Wolverhampton, der op til denne sæson har skiftet ud på trænerposten, og således var der debut til Bruno Lage på sidelinjen.

Op til kampen havde Leicester præsenteret den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard, og den høje dansker var allerede med i kamptruppen, men han startede dog på bænken.

Kasper Schmeichel var som altid i målet for Leicester, der dominerede stort i første halvleg.

Brendan Rodgers' tropper var klart mest på bolden og skabte tidligt en chance til Jamie Vardy, der scorede, men målet blev annulleret for offside.

Wolverhampton kom lidt bedre med, og Adama Traore var tæt på efter godt en halv time, men efter det forsøg slog Leicester så til.

Det var en strålende detalje af højrebacken Ricardo Pereira, der skabte muligheden for målet.

Pereira lavede en fræk tunnel og strøg forbi to mand i højresiden, hvorfra han smækkede bolden ind foran mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her viste Jamie Vardy sin notoriske målnæse, da han på forrygende vis kom først på indlægget og flot dirigerede bolden i kassen til en pauseføring på 1-0.

I anden halvleg var der langt mere initiativ at se hos Wolverhampton, der dog havde problemer med at skabe de helt store muligheder.

Undervejs kom Jannik Vestergaard på banen til sin debut efter 62 minutter, da han skulle hjælpe med at holde nullet og sejren på rette kurs.

Det gik nogenlunde for Vestergaard, Schmeichel og co., da Wolves længe måtte lede efter en mulig udligning.

Men den kom dog i slutfasen – troede Wolverhampton.

Conor Coady havde nemlig bolden i mål med kort tid igen, men målet blev annulleret for offside, og så kunne Leicester ånde lettet op, da det endte uden yderligere scoringer og dermed en 1-0-sejr for Leicester at starte sæsonen på.

Andetsteds tabte Aston Villa sæsonåbneren mod oprykkerne fra Watford, der tog en 3-2-sejr hjemme på Vicarage Road.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0