2022-09-30 17:45:49

Villa-profil rygtet til Arsenal: Et fantastisk talent

Arsenal er blevet sat i forbindelse med Aston Villas Douglas Luiz, og det forstår manager Steven Gerrard udmærket, da brasilianeren er et fantastisk talent.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

ARS

3 - 1

TOT

Douglas Luiz har imponeret stort for Aston Villa, og derfor forsøgte Arsenal at hente ham i den sidste tid af sommerens transfervindue.

Der er dog rygter om, at Arsenal igen vil indlede jagten på ham til januar, men det er Villa-manager Steven Gerrard på ingen måde overrasket over, da Luiz er noget særligt.

- Er jeg overrasket over spekulationerne? Nej, for vi har fået en ung brasiliansk spiller, som er et fantastisk talent. Jeg forventer at blive spurgt meget om dette spørgsmål, efterhånden som sæsonen skrider frem. 

- Vi ønsker, at han skal blive her. Jeg synes, at ejerne var meget stærke, da de formåede at holde på ham. Vi ønskede ikke at miste ham på sidste dag, og han har præsteret meget godt siden.

Det kan dog ende med, at Aston Villa kan miste Luis uden at få et pund, da brasilianeren har kontraktudløb til sommer, og her er situationen fortsat den samme.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Villa-profil rygtet til Arsenal: Et fantastisk talent
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

- Der er intet nyt om, hvorvidt han vil forlænge sit ophold her, så situationen har ikke ændret sig. Men jeg vil sige, at han er meget fokuseret, og han har trænet godt, udtaler Steven Gerrard ifølge BBC Sport.

24-årige Douglas Luiz kom til Aston Villa tilbage i 2019 fra Manchester City. I denne sæson står han noteret for et enkelt mål, som blev scoret mod netop Arsenal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

ARS

3 - 1

TOT

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0