2022-10-10 22:54:32

Young-drøn sikrede Villa et point mod Forest

Ashley Young leverede et flot langskud og sikrede med sit mål 1-1 mellem Aston Villa og Nottingham Forest i bunden af Premier League mandag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 10. runde

FT

NOT

1 - 1

AVL

15'
1 0
Emmanuel Dennis
Mål
22'
1 1
Ashley Young
Mål

Nottingham Forest bød mandag aften Aston Villa indenfor i Premier League til en kamp mellem to hold, der i starten af sæsonen har ledt efter at finde formen.

Således lå oprykkerne fra Forest inden kampen nummer sidst i tabellen, mens Villa skuffende kun befandt sig fire placeringer herover.

Det lignede dermed en lige kamp på papiret, og det skulle det også vise sig at blive mellem to jævnbyrdige mandskaber på dagen.

Gæsterne fra Villa så det meste til bolden, men det skulle være hjemmeholdet, der bragte sig i front ved Emmanuel Dennis efter et kvarter.

Et frispark blev sendt i boksen af Morgan Gibbs-White, og englænderen fandt inden foran kassen en pludseligt fri Dennis, som headede bolden i mål bag Emiliano Martinez til 1-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Young-drøn sikrede Villa et point mod Forest
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Den føring hold dog ikke længe, for bare fem minutter herefter leverede Ashley Young et vidunderligt drøn, der bragte balance i tingene.

Young opsnappede en andenbold et godt stykke uden for Forest-feltet, og så tog han ellers chancen med en halvflugter, som han ramte perfekt, så den peb i kassen uden chance for Dean Henderson, der strækte sig forgæves.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herefter måtte vi frem til anden halvleg for at finde de næste muligheder i kampen, og Ollie Watkins noterede sig for et fint forsøg på hovedstød efter en times spil, men Henderson reddede sikkert forsøget.

For hjemmeholdet prøvede Cheikhou Kouyate sig også fra kanten af feltet, men Martinez reddede ligesom Henderson i den anden ende.

Derfor kunne det til sidst ikke ende med andet udfald end en pointdeling mellem de to mandskaber, hvilket ikke rykker det store for nogle af dem i tabellen, men særligt for Forests vedkommende sætter en stopper for en håbløs stime af nederlag på det seneste.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 10. runde

FT

NOT

1 - 1

AVL

15'
1 0
Emmanuel Dennis
Mål
22'
1 1
Ashley Young
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0