2022-08-04 10:39:32

Yussuf P. om Eriksen-skifte: Et stort ønske for ham

Yussuf Poulsen fortæller til bold.dk, at han er meget glad for, at Christian Eriksen er tilbage på allerhøjeste hylde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Eriksens skifte til Manchester United glæder landsholdskollegaen Yussuf Poulsen. 

Yussuf Poulsen og Christian Eriksen har spillet mange landsholdskampe sammen, så det var da også glædeligt nyt for Yussuf Poulsen, da han kunne læse, at Eriksen skiftede til Manchester United. 

- Det er fedt, at han er tilbage på den allerhøjeste hylde. Jeg ved, at det har været et ønske for ham, at han kunne komme tilbage og spille på det højeste niveau. 

- Man vidste ikke, om det overhovedet ville blive muligt, så jeg er bare super glad for at se, at han kan få lov til at komme tilbage på højeste hylde, fortæller Yussuf Poulsen til bold.dk. 

Selvom Brentford også spiller i Premier League, så er der alligevel stor forskel på at spille i Manchester United og Brentford. 

- Med al respekt for Brentford, de spiller også i den bedste liga i verden, men der er stadig forskel på at spille i Brentford og så spille i Manchester United, hvor man kæmper om Champions League-pladser, fortæller Yussuf Poulsen til bold.dk. 

Christian Eriksens skifte til Manchester United blev officielt tidligere på sommeren, og den danske landsholdsprofil har skrevet en treårig kontrakt i den engelske storklub. 

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0