2023-02-05 16:14:19

Bo Henriksen og co. vandt igen og fik kontakt med Sion

Bo Henriksens FC Zürich vandt med 1-0 i den schweiziske liga over FC Sion søndag eftermiddag, som de dermed fik kontakt med i tabellen. De halter kun to point efter nu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super League - 19. runde

FT

SIO

0 - 1

ZÜR

59'
0 1
Jonathan Okita
Mål på straffe

FC Zürich ligner efterhånden et hold, der er kommet på ret køl under danske Bo Henriksens ledelse efter en ellers horribel start i den bedste schweiziske række. 

Inden søndagens kamp mod FC Sion lå man således stadig nummer sjok i tabellen a point med Winterthur efter ellers at have hentet ti point i klubbens seneste fem kampe. 

Man kunne med en sejr over Sion dog få fat i holdene over sig - herunder Sion selv som lå fem point over Henriksens mandskab. 

Første halvleg på Sion hjemmebane forløb uden mål til nogen af holdene, men i anden halvleg skulle der så falde et enkelt afgørende mål - og det faldt til gæsterne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Super League -Bo Henriksen og co. vandt igen og fik kontakt med Sion
Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Zürich formåede et kvarter inde i anden halvleg nemlig at tilkæmpe sig et straffespark, og det tog Jonathan Okita sig sikkert af til 1-0. 

Føringen kunne værterne ikke svare igen på, og så tog Zürich alle tre point, som de bruger til at komme over stregen og hægte sig på søndagens modstander Sion i tabellen, som man nu kun halter to point bagefter på niendepladsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Schweiz er der kun én potentiel nedrykker i år, hvor sidstepladsen skal ud i en playoff-kamp mod tredjepladsen i den næstbedste række. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super League - 19. runde

FT

SIO

0 - 1

ZÜR

59'
0 1
Jonathan Okita
Mål på straffe

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0