2022-12-20 23:55:10

Copa del Rey: La Liga-hold videre - Villarreal først efter forlænget

Villarreal skulle ud i forlænget spilletid for at besejre upåagtede Guijuelo fra den fjerdebedste række, som fik et direkte rødt kort i ekstratiden. Getafe, Elche, Mallorca, Athletic og Espanyol gik alle videre, sidstnævnte med Martin Braithwaite på banen i en halv time

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 15. runde

FT

BET

0 - 0

BIL

Klubfodbolden ruller igen, og i Spanien betød det 1/32-finalerne af Copa del Rey.

Her var seks La Liga-hold i aktion, og det lykkedes for dem alle at spille sig videre til næste runde mod deres overkommelige modstandere.

Getafe besejrede Diocesano fra den Segunda RFEF med 2-0 på to mål af marokkanske Munir El Haddadi, et på hver side af pausen.

Elche var mere overlegne i deres 3-0-nedsabling af Guadalajara, der ligeledes frister en daglig tilværelse i den fjerdebedste Segunda RFEF. Her var det Pere Milla, Ezequiel Ponce og Tete Morente, hvis scoringer sikrede avancement.

Villarreal havde anderledes svært ved at nedlægge deres modstander Guijuelo, som endda bragte sig foran efter et kvarters spil på et mål af José Carmona. Det fik Gerard Moreno dog udlignet, men så skete der ikke mere i ordinær spilletid for Champions League-semifinalisterne.

Artiklen fortsætter efter billedet

Copa del Rey -Copa del Rey: La Liga-hold videre - Villarreal først efter forlænget
Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre minutter inde i den forlængede spilletid var Arnaut Danjuma dog med til at redde Villarreal fra en ydmygelse, og da Alex Lorenzo så direkte rødt for en tackling bagfra 10 minutter senere, blev opgaven for stor for underdogsne.

Mallorca behøvede ikke forlænget spilletid for at besejre R. Union fra den tredjebedste Primera RFEF med 1-0. Målet her stod Daniel Rodriguez for efter 20 minutters spil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

1-0 var også cifrene Athletic Bilbao nedlagde Sestao fra Segunda RFEF med, og her var det veteranen Raul Garcia, der kunne lade sig hylde som matchvinder.

Sidst men ikke mindst var Espanyol i aktion ude mod Atletico Paso, og her fik Martin Braithwaite en halv time på banen. Det var ikke nok til, at danskeren blev direkte kampafgørende, men han kunne se sin holdkammerat Joselu finde Nico Melamed, der scorede til slutresultatet 1-0 i det 80. minut.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 15. runde

FT

BET

0 - 0

BIL

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce