La Liga -Matias Fernandez til Villarreal
2006-12-28 17:59:08
Foto:

Matias Fernandez til Villarreal

Villarreal henter den 20-årige chilenske landsholdsspiller Matias Fernandez fra Colo Colo, når transfervinduet åbner. Pris: 65 millioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 20 årige Matias Fernandez, der er født i Argentina, men har chilensk pas, er ofte blevet beskrevet som en af Sydamerikas største unge talenter og har allerede spillet fem landskampe for Chile med to mål til følge.

Han drager til spanske Villarreal med en imponerende rekord på 33 mål i 63 kampe for det chilenske mesterhold Colo Colo - ni af målene var med til at bane vejen for Colo Colos deltagelse i finalen ved Copa Sudamericana i år.

Når Matias Fernandez officielt bliver Villarreal-spiller pr. 1. januar er han tiltænkt som en direkte erstatning for tyrkiske Nihat Kahveci, der er ude resten af sæsonen med et overrevet korsbånd.

- Jeg er glad for at være her, og jeg forventede ikke sådan en velkomst. Det er et stolt øjeblik for mig, for jeg har altid drømt om at spille i en liga som den spanske, og nu sker det, sagde Fernandez, da han foran 3.500 Villarreal-fans blev præsenteret på den nye hjemmebane El Madrigal.


Foto:

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0