La Liga -Villarreal henter chilensk kæmpetalent
2006-10-18 19:17:26
Foto:

Villarreal henter chilensk kæmpetalent

Villarreal har hentet det 20-årige chilenske stortalent Matias Fernandez til klubben fra Colo-Colo i den bedste chilenske række. Det skriver TV2 Sporten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fernandez er oprindeligt født i Mendoza i Argentina, men har siden han var fem år gammel været bosat i Chile, hvor han længe har været udråbt til sin generations største talent, og på trods af sine blot tyve år allerede er en af de etablerede kræfter på det chilenske landshold.

Fernandez debuterede for Colo-Colos førstehold i en alder af 18 år i august 2004, og allerede ugen efter scorede det unge talent to gange i sin blot anden optræden for holdet. Siden har han været en af de bærende kræfter for Colo-Colo, der hidtil har vundet det chilenske mesterskab 24 gange.

Villarreal har hentet Fernandez, eller 'Matigol' som han også kaldes af lokale medier, som forstærkning efter den franske veteran Robert Pires' skade, og det unge talent skal angiveligt have kostet Villarreal i nærheden af 80 mio. kroner.

Villarreal er kendt for at have gode sydamerikanske forbindelser, og Manuel Pellergrini, der selv er chilener, har da også hentet Fernandez for næsen af flere interesserede europæiske storklubber, blandt andet Chelsea og Real Madrid.

Fernandez starter sin nye tilværelse i 'el submarino amarillo' i januar når transfervinduet genåbnes.


Foto:

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0