2022-09-23 14:15:01

AC tilfreds med Barca-start: Jeg spiller de store kampe

Landsholdsstopperen Andreas Christensen er godt tilfreds med starten i Barcelona, hvor han får lov til at spille de store kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk i Zagreb.

Fire startpladser i otte kampe.

Det er sådan, Andreas Christensen har lagt fra land i Barcelona, som han i sommerens transfervindue skiftede til på en fri transfer.

Ifølge den danske landsholdsstopper har Barcelona-starten været tilfredsstillende, selv om den store konkurrence har betydet, at det kun er blevet til spilletid i halvdelen af kampene.

Det fortæller han til bold.dk og den øvrige presse efter torsdagens 1-2-nederlag til Kroatien.

- Jeg vil gerne spille hver kamp, men det er svært at være utilfreds, fordi jeg synes, at jeg får lov til at spille de store kampe. 

- Det kunne selvfølgelig være bedre, men jeg er super tilfreds, siger han og åbner op om feedbacken fra cheftræner Xavi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den har kun været god. Jeg synes også selv, at stilen passer mig fint, og det var nemt at falde ind i omklædningsrummet. Byen er også fantastisk, så det har været et godt skifte, fastslår danskeren.

Andreas Christensen fortæller desuden, at det efterhånden er ved at gå op for ham, at hans drengedrøm om at spille i Barcelona er blevet en realitet.

- Jeg synes, det er en realitet nu, og det blev det rimelig hurtigt, efter jeg kom derned. Det var selvfølgelig super stort, og det er det stadig, men som jeg sagde, har det været nemt at falde til.

- De fleste snakker kun spansk, så der har jeg gjort mit for at falde ind, lyder det fra AC, der forklarer, at han er begyndt at lære spansk.

- Ja, to gange om ugen. Det kunne godt være mere, men kampprogrammet er så tæt lige nu, at det har været fuldstændig umuligt at nå mere, siger han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Slutteligt nedtoner Andreas Christensen den virak, der var omkring, at Barcelona havde problemer med at registrere ham.

- Jeg fik fra start af at vide, at det ikke ville blive noget problem, så jeg prøvede bare at stole på dem. Der var fra min side aldrig noget stress, understreger AC.

Andreas Christensens Barcelona-kontrakt løber frem til sommeren 2026.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0