2021-09-25 15:51:45

Atletico Madrid tabte til bundproppen i La Liga

Atletico Madrid havde lørdag muligheden for at sætte sig på førstepladsen i La Liga, men de endte i stedet med at tabe 0-1 til rækkens bundhold fra Deportivo Alaves.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

ALA

1 - 0

AMA

4'
1 0
Victor Laguardia
Mål

De spanske mestre fra Atletico Madrid kunne lørdag sætte sig på førstepladsen, da de var på besøg hos bundholdet fra Deportivo Alaves.

Madrid-klubben ville med tre point overhale rivalerne fra Real Madrid, og de var da også storfavoritter på Estadio Mendizorrotza mod La Liga absolutte bundhold, der fortsat var uden sejr i denne sæson.

Alt kan dog ske i fodbold, og det fandt Atletico i den grad ud af, da hjemmeholdet formåede at bringe sig foran med 1-0 efter kun fire minutter.

Her fik Alaves et hjørnespark, som Ruben Duarte smed ind i boksen, hvor Victor Laguardia kom flyvende i luften. Her overmatchede han Atleticos defensiv og headede bolden ind i netmaskerne.

En chokstart på opgøret, hvor Atletico Madrid nu var presset, og de satte sig efterfølgende på kampen. De kontrollerede spillet, men de havde store problemer med at blive en trussel.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Atletico Madrid tabte til bundproppen i La Liga
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Antoine Griezmann og Luis Suarez havde begge muligheden for at skabe status quo i opgøret, men Diego Simeones frontduo kunne ikke få nettet til at blafre bag Alaves’ Fernando Pacheco.

Det var derfor tæt på at gå helt galt for gæsterne efter pausen, da Alaves fik en stor chance for at gøre det til 2-0. Her var det Mamadou Ndiaye, som endte helt alene med Jan Oblak, men senegaleseren misbrugte muligheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I slutfasen satsede Atletico Madrid det hele i jagten på den vigtige udligning, men Alaves stod godt i bagkæden og afviste gang på gang.

Hjemmeholdet formåede da også at holde stand i de døende minutter, og dermed sikrede Alaves sæsonens første sejr i denne sæson, da de slog Atletico Madrid med 1-0.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

ALA

1 - 0

AMA

4'
1 0
Victor Laguardia
Mål

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0