2022-11-16 16:58:53

Barcelona appellerer karantænen til Lewandowski

Robert Lewandowski fik tre spilledages karantæne efter sit røde kort mod Osasuna og en grim gestus på vej ud, men den straf appellerer Barcelona nu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Robert Lewandowski har været den succes Barcelona håbede på, da man hentede polakken i Bayern München i sommer, men i sidste runde kom der en streg i regningen. 

Den målfarlige angriber modtog nemlig et rødt kort for to gule kort i kampen, som Barca imidlertid alligevel endte med at trække sig sejrrigt ud af til sidst. 

Det gav Lewandowski en karantæne på én kamp, men sidenhen blev karantænen forlænget til tre kampe af det spanske fodboldforbund, idet polakken på vej ud angiveligt skulle have vist langefingeren til dommeren. 

Barcelona appellerer dog nu karantænen, skriver klubben på sin hjemmeside onsdag. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Barcelona appellerer karantænen til Lewandowski
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

- Barcelona vil præsentere en appel til appelkomiteen for karantænen på tre kampe til Robert Lewandowski af kampkomiteen. 

- Det bør huskes, at den polske angriber blev sendt fra banen for to gule kort i den seneste kamp i Pamplona, som Barca vandt 2-1 takket være mål af Pedri og Raphinha. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Barcelona topper La Liga ind til VM-pausen, og her har Lewandowski været en vital del af successen med 13 mål i 14 kampe, hvorfor det utvivlsomt ville gøre ondt med tre spilledages karantæne til topscoreren. 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0