2021-01-11 21:42:47

Barcelona vil se Brommapojkarna-komet an

Den 15-årige angriber Jardell Kanga er blevet inviteret til prøvetræning i Barcelona i starten af februar, fortæller svenskerens agent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby hentede for nylig Oskar Fallenius i Brommapojkarna, og han er tilsyneladende ikke det eneste talent, som den svenske klub har udklækket.

Søndag skrev Brommapojkarna en treårig, professionel kontrakt med stortalentet Jardell Kanga, men han er ifølge spillerens agent en særdeles eftertragtet herre og skal blandt andet til prøvetræning i Barcelona.

- Barcelona har styr på de bedste 15-årige, og blandt dem regner de Jardell. Derfor vil de gerne have, at kan kommer ned til La Masia i en uge i starten af februar, siger Hasan Cetinkaya til Aftonbladet og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Barcelona vil se Brommapojkarna-komet an
Foto: Getty Images

- De fleste af Allsvenskans storklubber og flere storklubber i udlandet ville skrive kontrakt med Jardell, men det havde føltes helt forkert mod både Brommapojkarna, sportschefen Peter Kasfaludy og alle andre ledere i klubben, som gør et fantastisk arbejde.

- Indtil videre er det også bedst for Kanga at være i det miljø, som BP har. Det er bevisligt vældigt godt for unge spillere, siger Cetinkaya.

Jardell Kanga har tidligere vist sig frem i Brighton og Feyenoord.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0