2023-01-21 18:11:41

Braithwaite blev matchvinder mod topholdet Betis

Martin Braithwaite var på pletten for Espanyol imod Real Betis, og det var nok til at hjemmeholdet tog vitale tre point mod topholdet med en 1-0-sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 18. runde

FT

ESP

1 - 0

BET

43'
1 0
Martin Braithwaite
Mål

Espanyol skulle lørdag forsøge at bygge videre på sidste rundes sejr over Getafe i La Liga, da topholdet fra Real Betis kom på besøg på RCDE Stadium.

Betis var et såret dyr ind til kampen efter at være røget ud af både Super Cuppen og Cope del Rey senest, og det havde hjemmeholdet måske fået færten af.

Fra kampens start var værterne i hvert fald godt med, og Leandro Cabrera fik tidligt testet, om træværket kunne holde til lidt modstand, da han ramte den øverste del af målrammen med et hovedstød.

Målet udeblev dog i denne omgang.

Det gjorde det til gengæld ikke kort før pausen, da værterne bragte sig foran og det i skikkelse af danske Martin Braithwaite.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Braithwaite blev matchvinder mod topholdet Betis
Foto: Enric Fontcuberta/EPA/Ritzau Scanpix

Offensivspilleren kom godt med i feltet og mødte et indlæg inde i det lille målfelt, hvorfra han lagde bolden i mål med en flad inderside til 1-0.

Danskerens fjerde kasse i sæsonen efter sit skifte i sommer fra Barcelona, og det gav Betis noget at tænke over, som ellers med en sejr kunne spille sig i top fire.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter pausen kom gæsterne også noget mere til deres ret og dominerede boldbesiddelsen voldsomt, og Sergio Canales kom efter en times spil tæt på efter et frispark.

I den anden ende levede Espanyol på kontraer, hvor Braithwaite var hjemmeholdets trussel, og han kom tæt på at sætte Joselu op til en scoring efter en god dribletur.

Der faldt dog heller ikke noget mål her, men det gjorde intet for værterne, for der faldt nemlig ikke yderligere mål i kampen, hvormed de tog en vigtig 1-0-sejr over topholdet og lægger lidt tiltrængt afstand til nedrykningsstregen med tre point.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 18. runde

FT

ESP

1 - 0

BET

43'
1 0
Martin Braithwaite
Mål

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0