2023-05-25 21:13:24

Espanyol raser over VAR: Kræver Atletico-kamp erklæret ugyldig

Espanyol skriver i en pressemeddelelse, at man ønsker onsdagens kamp mod Atletico Madrid ophævet, da et mål blev godkendt uden beviser. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 37. runde

FT

AMA

2 - 1

SOC

Espanyol er slet ikke tilfredse. 

I en pressemeddelelse skriver klubben, at man kræver onsdagens kamp mod Atletico Madrid ophæver på grund af en fejl i VAR-rummet. 

Klubben skriver, at har skrevet til den tekniske dommer komite for at få beviser for, at Atletico Madrids mål til 2-0 havde været inde over stregen. 

Espanyol har torsdag aften fået svar på, at det billede, som VAR viste under kampen, er det eneste bevis for, at bolden blev dømt inde, og det er Espanyol ikke tilfredse med. 

Klubben skriver, at man ud fra det billede overhovedet ikke kan konkludere, at bolden er inde, og at man også har fået en tredjepart til at tjekke det igennem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Espanyol raser over VAR: Kræver Atletico-kamp erklæret ugyldig
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Derudover mener man, at VAR ikke blev brugt efter reglerne, da det er til for at fjerne klare og åbenlyse fejl, og at det derfor ikke skal bruges, når det ikke er klart og tydeligt, at bolden har været inde. Bolden blev nemlig ikke dømt inde i første omgang. 

Og på baggrund af det skriver Espanyol, at man kræver, at kampen skal erklæres ugyldig, da reglerne ikke er blevet fulgt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Espanyol føler, at vores rettigheder er blevet brudt, og at vi gerne vil udfordre den spillede kamp og anmode om, at kampen bliver erklæret ugyldig. 

- Det er ekstremt vigtigt at sige, at vi ikke vil underkende, at der kan være sket en menneskelig fejl, hvilket er en naturlig del af sport, skriver klubben blandt andet. 

Onsdagens kamp endte 3-3, efter Espanyol havde være bagud 0-3. Espanyol ligger fortsat til nedrykning, så der er altså tale om utroligt vigtige point i overlevelseskampen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 37. runde

FT

AMA

2 - 1

SOC

20 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce