2022-10-25 08:42:59

Iniesta åbner op om depression: Stadig i behandling

Den tidligere Barcelona-spiller Andrés Iniesta fortæller i en podcast, at han længe har døjet med depression, og at han stadig er i behandling. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

BAR

0 - 3

BMU

Den tidlige Barcelona-spiller og nuværende Vissel Kobe-spiller Andrés Iniesta åbner i et ærlig interview op om, at han døjer med depression. 

Den 38-åriger spanier fortæller i podcasten 'The Wild Project', at han i store dele af sin karriere har døjet med depression. 

- Jeg går stadig i behandling, for jeg er nødt til at finde fred med mig selv. Jeg nyder at høre professionelle snakke om mental helbred og depression. 

- Man siger til sig selv: Det er ikke mig, men det er ens egen krop, det sker for, og man har ingen glæde og energi i livet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Iniesta åbner op om depression: Stadig i behandling
Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

- Da jeg havde det værst, var den bedste tid på dagen, når jeg tog en pille og lagde mig til at sove. Jeg mistede livsglæden, og når jeg krammede min kone, føltes det som om, jeg krammede en pude. Jeg følte ingenting, fortæller Andrés Iniesta i podcasten. 

Andrés Iniesta fortæller også, at han især fik problemer med sin depression, da han i 2018 skiftede til den japanske klub Vissel Kobe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Iniesta har vundet flere store titler i karrieren. Han har vundet VM, EM to gange, det spanske mesterskab ni gange og Champions League fire gange. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

BAR

0 - 3

BMU

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0