La Liga -Messi strålede og blev skadet i livlig topkamp
2018-10-20 22:50:09
Foto: Getty Images

Messi strålede og blev skadet i livlig topkamp

FC Barcelona vandt lørdag aften 4-2 over Sevilla, hvilket sender dem tilbage på førstepladsen i La Liga. Lionel Messi scorede og assisterede, men midtvejs i første halvleg måtte han udgå med en grim skade. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 9. runde

FT

BAR

4 - 2

SEV

2'
1 0
Philippe Coutinho
Mål
12'
2 0
Lionel Messi
Mål
63'
3 0
Luis Suárez
Mål på straffe
79'
3 1
Clément Lenglet
Selvmål
88'
4 1
Ivan Rakitic
Mål
90'
4 2
Luis Muriel
Mål

Lørdag aften havde FC Barcelona chance for at gå i spidsen af La Liga, hvis det skulle blive til en sejr i hjemmekampen mod Sevilla. 

Simon Kjær startede på banen for gæsterne, og han skulle få nok at se til med en Barcelona-offensiv bestående af Lionel Messi, Luis Suarez og Coutinho. 

Bare to minutter inde i opgøret lykkedes det Barcelona at komme foran, da Messi spillede Coutinho fri i feltet, og brasilianeren takkede for tilliden og krøllede den op i krogen til 1-0. 

Guilherme Arana testede FC Barcelonas ene opstander kort efter, men heldet var med catalanerne, og bolden gik i spil igen. 

Efter 12 minutter var det i stedet Barcelona, der gjorde det til 2-0. En fremragende omstilling endte hos Messi, der som så mange gange før tog et træk ind i banen og sendte bolden fladt i mål ved den fjerne opstander. 

Midtvejs i første halvleg gik der et chok igennem Camp Nou, da Lionel Messi måtte lade sig udskifte med en alvorlig armskade. Argentineren var tydeligvis i stor smerte, da han forlod banen, hvilket ikke lover godt for Barca. 

Indskiftede Ousmane Dembele fik en stor chance mod halvlegens ende, men franskmandens afslutning savnede kvalitet.

Sevilla var også tæt på at komme på tavlen før pausen, men Pablo Sarabias afslutning gik i sidenettet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter godt en times spil diskede Marc-Andre ter Stegen op med en fremragende dobbeltredning i Barcelona-målet, hvilket holdt Sevilla fra at reducere, og kort efter blev det 3-0 i den anden ende. 

Luis Suarez blev nedlagt i feltet og fik straffespark. Den tidligere Liverpool-angriber gik køligt til bolden og scorede stensikkert til 3-0. 

Sarabia fik bragt en smule spænding tilbage i opgøret med ti minutter igen, men to minutter før tid dræbte Ivan Rakitic kampen med sin scoring til 4-1 mod sin tidligere klub. 

I overtiden lykkedes det dog Sevilla at reducere til 4-2 ved Luis Muriel, men det var for sent for gæsterne. Barcelona vandt 4-2 efter en særdeles underholdende kamp. 

Derfor er FC Barcelona tilbage på førstepladsen i La Liga, mens Sevilla ligger treer med to point op til førerholdet. Simon Kjær blev udskiftet efter en times spil. 


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 9. runde

FT

BAR

4 - 2

SEV

2'
1 0
Philippe Coutinho
Mål
12'
2 0
Lionel Messi
Mål
63'
3 0
Luis Suárez
Mål på straffe
79'
3 1
Clément Lenglet
Selvmål
88'
4 1
Ivan Rakitic
Mål
90'
4 2
Luis Muriel
Mål

18 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce